برای حفظ سلامت خود و همسرتان، نکات مهم بهداشتی قبل و بعد از رابطه جنسی را باید رعایت کرد.
- پیشنهاد عارف در دیدار با جمعی از اعضای انجمن روانشناسان برای تشکیل شورای عالی سلامت روان
- ذهن چگونه پردازش میکند
- نحوه تاثیر ژنتیک والدین بر موفقیت تحصیلی و رشد کودک
- هشدار به مصرف خودسرانه قرص "ریتالین" در دوران امتحانات
- آیا استفاده از کفگیر و ملاقه مشکی ایمن است؟!
- مادر یا معلم؟ کدامیک معمار اصلی تربیت کودک در دنیای امروز است؟
- ۷ نوع آدمی که نباید از آنها در زندگی خودتان مشاوره بگیرید!
- زنان باردار و نوزادانشان در ویرانههای غزه جانشان را از دست میدهند
- ترک سیگار روند پیری پوست را کند میکند
- اصلاح و نوسازی روتین پوستی برای فصل بهار
کسی که بخواهد جسمی سالم و روحی شاداب داشته باشد باید با برنامه ریزی مشخص، پیروی از چهارچوب سلامت و پیگیری همه جانبه، به اهداف خود برسد.
معمولا بسیاری از افراد در تلاش برای کاهش وزن هستند اما نباید فراموش کرد که بعضی دیگر نیز تمایل دارند بهطور صحیح و پایدار چاق شوند تا به وزن ایدهآل شان برسند. در کنار عادت های صحیح تغذیه ای که موجب تحریک اشتها و تسهیل افزایش وزن میشود، گنجاندن بعضی مواد غذایی در رژیم غذایی نیز کمککننده خواهد بود.
در سالهای اخیر عادتهای «سلامتمحور» مختلفی در قسمتهای گوناگون جهان رواج یافتهاند که شاید بتوان گفت این مورد تقریبا اهمیت و محبوبیت بیشتری برای مردم دارد؛ همراه داشتن کیسه خرید پارچهای و شخصی در مواقع مراجعه به فروشگاههای مختلف. با اینحال، وقتی که من بهعنوان متخصص تغذیه چند مورد از این عادتهای سلامتمحور را بررسی کردم، متوجه شدم که این عادتها آنقدرها که فکر میکنید هم سالم و بینقص نیستند.
قارچ، نمونهای عالی از مثال «چیزی را از ظاهرش قضاوت نکنید» است. قارچ ارزش غذایی زیادی دارد و مطمئناً، قارچ محصول فوقالعادهای است که باید در سبد خرید موجود باشد و در دفعات بیشتر به وعدههای غذایی اضافه شود (و فقط برای پیتزا استفاده نشود، گرچه بسیار خوشمزه است). در اینجا شش دلیل را ذکر میکنیم:
انار، میوه بینظیر پاییزی و جزء سوپرفودها محسوب میشود که آنتیاکسیدانهای فراوان آن مانع از عملکرد رادیکالهای آزاد شده و نقش پیشگیرانه ای از بروز بسیاری بیماریهای التهابی و استحالهای دارد. البته این میوه منبع ویتامینها و املاح مختلف نیز محسوب میشود که گنجاندن آن در رژیم غذایی روزهای سرد به تقویت بدن کمک میکند.
کسانی که به بیماریهای مختلفی مبتلا هستند، معمولا قرصها و داروهای مختلفی برای تسکین دردها مصرف میکنند و بعضی از آنان حتی تا جایی پیش میروند که همیشه تعدادی قرص مسکّن همراه خودشان دارند. مشکلاتی که این روند بهوجود میآورد، بعضی از این افراد را به جایی میرساند که ترجیح میدهند درد را تحمل کنند ولی دیگر از قرصهای مسکّن کمک نگیرند. اما آیا تا حالا به این موضوع فکر کردهاید که با استفاده از بعضی مواد غذایی و خوراکیهای طبیعی میتوان با دردهای مختلف مبارزه کرد؟
پس از ورود به دهه 50 سالگی، اعمال کردن تغییرات مناسب در رژیم غذایی و سبک زندگی برای دریافت بیشترین سطح از مواد مغذی واقعا ضروری است. همانطور که بدنتان همزمان با افزایش سن دچار تغییر میشود، برنامه غذایی شما هم باید با این تغییرات همگام باشد.
صرف وعدههای غذا همراه خانواده حداقل یک بار در روز باعث بهبود عادت های غذایی اعضای خانواده بهخصوص کودکان و نوجوانان میشود. بهنظر میرسد تمایل به خوردن میوهها و سبزیجات در کنار خانواده بیشتر است و این سبک غذایی میتواند به ارتقای سلامت افراد کمک کند.
رعایت رژیم غذایی براساس مصرف گیاهان برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای متابولیک مانند چاقی و دیابت موثر است. این سبک تغذیه الزاما بهمعنای گیاهخواری و پرهیز از گوشت و انواع محصولات حیوانی نیست بلکه مصرف بیشتر سبزیجات، میوهها، حبوبات، غلات سبوسدار و مغزها خواهد بود.