“بیماری فاویسم” یا حساسیت به باقلا ، بیماری است که به دلیل کمبود آنزیمی به نام گلوکز6 فسفات دی هیدروژناز (G6pd) بروز می کند. در این بخش توضیحات کاملی درباره علل و راههای درمان کودکان فاویسمی خواهید خواند.
خبرهای داغ
- نظارت بر روانشناسان بالینی بر عهده سازمان نظام روانشناسی است
- آثار روانشناختی جنگ بر کودکان به روایت صدای یارا
- والدگری مشارکتی چیست و چرا اهمیت دارد ؟
- ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی
- بیمه تکمیلی ویژه اعضای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور
- تاثیر بیتفاوتی و جایگاه آن در روابط زناشویی
- مصرف «گُل» به «جنون» ختم میشود
- راز ماندگاری معلمان در ذهن دانشآموزان
- استقرار کارشناسان سلامت روان در هتلهای آسیبدیدگان جنگ
- نوشتن چطور دردهای ما را درمان میکند؟
برای مصرف و نگهداری باقلا سبز باید شما حتما با روش پخت، فریز و یا خشک کردن باقلا کاملا آشنا باشید تا در مواقع مصرف از طعم واقعی باقلا سبز لذت ببرید.
افزایش انرژی بدن، زیبایی پوست، درمان کم خونی، درمان یبوست و کاهش وزن از خواص باقلا هستند، البته استفاده از باقلا یا باقلی برای زنان باردار و کودکان نیز مفید است.
بیماری فاویسم بیماری خونی است که از طریق مصرف باقالا و برخی داروها به وجود می آید که فقط از طریق آزمایش خون قابل تشخیص است.