آلزایمر بیماری خاموشی است که ابتلا به آن روز به روز درحال افزایش است و بسیاری در سرتا سر جهان با بیماری آلزایمر درگیر هستند.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
کم شنوایی نوزادان جزء شایعترین اختلالات مادرزادی است که بدون علائم ظاهری بروز می کند و در صورتی که به موقع تشخیص داده نشود باعث بروز مشکلاتی در بزرگسالی می شود.
مصرف ماهی در بزرگسالان وکودکان به سلامتی آنها کمک می کند اما آیا از خواص شگفت آور ماهی در پیشگیری از بیماریهای گوش باخبر هستید.
تحقیقات کارشناسان نشان داده است که مصرف پنیر می تواند به رفع مشکل کم شنوایی در افراد کمک کند.
کاهش شنوایی ارتباط مستقیم با زوال عقل دارد، بنابراین بیماری بسیار خطرناکی است شما میتوانید با شناختن نشانه ها از بروز این بیماری جلوگیری کنید.
طبق تحقیقات انجام شده شقایق دریایی حاوی نوعی پروتئین است که از آن می توان برای ترمیم سلول های شنوایی و درمان کم شنوایی پستانداران استفاده کرد.
کودک کم شنوا دچار کاهش رشد مغزی و مشکل در تکلم و متعاقب آن عدم برقراری روابط مناسب اجتماعی می شود. این کودکان نیاز به مراقبت های ویژه و خاص دارند و برای تحصیل علم و رشد فکری آنها باید به دقت بررسی شود.
سندرم رامسی هانت، یک نوع سندرم است که تنها به صورت و گوش ها حمله می کند و بیشتر در بزرگسالان رایج است که با برخی داروها قابل درمان می باشد.
مشکلات شنوایی با افزایش سن بیشتر می شوند و یا بطور مادرزادی وجود دارند و همچنین مشاغل پر سر و صدا نیز باعث فقدان شنوایی می شوند.
سلامت شنوایی مهمترین عامل برای داشتن فن بیان قوی است. عوامل مختلفی وجود دارد که به سلامت گوش ها آسیب می رساند. رعایت برخی باید و نباید ها موجب حفظ سلامت شنوایی خواهد شد.