ناشنوایی یا کم شنوایی علل و انواع مختلفی دارند که برای درمان آن ها ابتدا باید نوع آن را مشخص کنید سپس با روشی مناسب آن را درمان کنید.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
همانطور که میدانید بسیاری از عوامل مثل صدای بلند به شنوایی شما آسیب میرساند پس آنهارا انجام نمی دهید، ولی بعضی از عادت ها ناخواسته به گوش شما آسیب میرساند.
طبق تحقیقات انجام شده شقایق دریایی حاوی نوعی پروتئین است که از آن می توان برای ترمیم سلول های شنوایی و درمان کم شنوایی پستانداران استفاده کرد.
ناشنوایی با عوارضی مانند افسردگی و اضطراب همراه است اگر شما صحبت دیگران را به صورت زمزمه می شنوید و مدام درخواست تکرار حرفشان را دارید باید به فکر جلوگیری از ناشنوایی باشید.
اتواسکلروز به رشد غیر طبیعی استخوان در گوش گفته می شود که باعث کاهش شنوایی می شود که در اغلب مواقع با یک عمل جراحی بهبود می یابد.
ناشنوایی مادرزادی بر دو بخش تقسیم می شود ژنتیکی و یا وراثتی که از همان آغاز تولد قابل تشخیص است و امروزه راه های مختلفی برای درمان آنها به وجود آمده.
ناشنوایی یکی از عمده ترین معلولیت های جسمی می باشد و گوش دادن به سر و صداهای بلند، به ویژه در یک دوره طولانی می تواند سبب کاهش شنوایی افراد گردد.
کاشت حلزون گوش روشی مناسب برای تحریک عصب شنیداری گوش است و می تواند به مرور زمان کیفیت زندگی افراد ناشنوا یا کم شنوا را بهبود ببخشد.