وجود خون در مدفوع یک مسئله غیر عادی است که در صورت بروز این مشکل، بیماران باید حتما به پزشک مراجعه کنند و البته وجود خون در مدفوع علائم و دلیل هایی هم دارد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
ژله ای شدن مدفوع ممکن است به علل هموروئید و یا انگل اتفاق بیفتد آلرژی غذایی نیز یکی از عوامل موثر در مخاطی شدن مدفوع است.
تعداد دفعات استفاده از دستشویی در هر فرد متفاوت است. افرادی هستند که زیاد دستشویی رفتن آن ها در روز ممکن به دلیل وجود یک بیماری در بدن آن ها باشد.
شکل و رنگ مدفوع یکی از راههای تشخیص سلامت و یا بیماری های داخلی است ، زمانی که باید با تغییر اجابت مزاج باید نگران شویم وقتی است که برخی نشانه ها را در مدفوع خود می بینیم.
پیوند مدفوع شاید در ظاهر روشی چندش آور تلقی شود اما نتایج مطالعات جدید نشان داده که این روش برای کاهش اختلالات گوارشی و سایر علائم بیماری در کودکان مبتلا به اوتیسم موثر است.
در دنیا بیماری های کشنده ای وجود دارند که قربانیان آنان با علائم و نشانه های دردناکی جان خود را از دست می دهند . مطمئنا شناخت وحشتناکترین بیماری ها نگاه انسان را به دنیا تغییر خواهد داد.
تعداد دفعات منظم دستشویی رفتن و دفع مدفوع در روز نشان دهنده سلامت انسان است اما اگر با تغییراتی مواجه شد ممکن است یک بیماری در بدن وجود داشته باشد.
متخصصین از اصلاح پیوند میکربیوم مدفوع دریافتند که اثرات درمانی آن فقط به بیماری های روده محدود نمی شود. برخی بیماری های دیگر با استفاده از کشت مدفوع انسان درمان شدند.