- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
ایجاد رابطه صمیمی و نزدیک پدر با دخترش در دوران بلوغ نقش تعیین کننده ای در کاهش مشکلات رفتاری و مشکلات روانی در دختران نوجوان دارد. تحقیقات نشان می دهد هرچه این ارتباط در دوران بلوغ عمیق تر باشد دختران کمتر به سمت اشتباه و خلاف روانه می شوند
جوش یکی از رایج ترین مشکلات پوستی در جوانی و دوران بلوغ است که به علت تغییرات هورمونی و ترشح هورمون های جنسی و چربی زیاد در پوست ایجاد می شود.
خون آشام ها با دیدن خون هیجان زده می شوند و کنترل خود را از دست می دهند این رفتارها حاکی از یک نوع بیماری است.
دختران در دوران بلوغ دچار تغییرات زیادی می شوند که برخی از آن ها برایشان نگران کننده است. والدین باید با پاسخ صحیح به سوالات آن ها در این دوران به فرزند خود کمک کنند.
ویژگی ها و نشانه های بلوغ در هر زمانی بین 10 تا 19 سالگی ظاهر می شوند، ولی متوسط سن بلوغ در دختران 11 سالگی است و پسران یک یا دو سال بعد از آن به سن بلوغ می رسند.
دوران بلوغ نوجوانان می تواند گاها با برخی مسائل همراه باشد که شاید برای آنها ساده نباشد که این مسائل اساسی که در اکثر نوجوانان شایع است عبارتند از...
پی ام اس در زنان یا همان سندرم قبل از قاعدگی و پریود که یکی از مشکلات جدی جسمی دختران بعد از بلوغ است را با استفاده از مواد و داروهای گیاهی می توان درمان کرد.
دختران در دوران بلوغ با تغییرات هورمون های بدن دچار تغییرات روحی و جسمی مانند رشد موهای زائد یا شروع قاعدگی می شوند و والدین نقش بسیار مهمی در این دوران دارند.