دلایل زیادی برای خواب ندیدن یا به یاد نیاوردن خوابها وجود دارد، اگر شماهم دلیل بی کیفیت بودن خوابتان و به یاد نیاوردن خواب هایتان را نمیدانید این مطلب به شما کمک خواهد کرد.
- اضطراب، فوبیا و پانیک؛ چه تفاوتی دارند؟
- نقاشی روی بوم احساسات: چگونه با رنگها احساسمان را بیان کنیم؟
- نوزادان درد را متفاوت از بزرگسالان تجربه میکنند
- نابغههای هیجانی این نشانهها را دارند!
- چرا نوجوانان دچار اضطراب میشوند؟ +نشانهها و علائم
- نقش حیاتی و مسئولیت اجتماعی روانشناسان در بحران
- سلامت معنوی، بُعدی مهم از سلامت انسان
- دکتر حاتمی خبر از راهاندازی «ستاد امنیت روان و آرامبخشی» در استانها داد
- فرآیند شکلگیری خودکشی
- ۱۲ علامت اضطراب جنگی؛ چگونه روان فرزندانمان را نجات دهیم؟
حتما تا به حال به این فکر کرده اید که چرا بعد از بیدار شدن خواب ها از ذهنمان پاک میشوند و یا به سرعت فراموششان میکنیم اما جواب علمی و ثابت شده محققان به این سوال را برایتان در مقاله زیر جمع آوری کردیم.
کابوس شبانه و بی خوابی می تواند ریشه در عوامل جسمی و روحی باشد، بخشی از عوامل جسمی تغذیه است که بر اساس گفته کارشناسان مصرف برخی از مواد غذایی برای شام موجب دیدن کابوس می شود.
برای کسانی که از خواب دیدن زیاد کلافه شده و دوست دارند برخی از شب ها با آرامش کامل و بدون دیدن رویا تا صبح بخوابند ،راهی جدید توسط محققان کالیفرنیا کشف شده است که این امر را ممکن می سازد.
خواب ها ممکن است بر اثر افکار و رفتار افراد در طول روز شکل بگیرند و یا حتی ممکن است یک رویا بروز بیماری خاصی را به شما هشدار دهد.
خواب دیدن نابینایان بستگی به نوع نابینا بودن آنها دارد مثلا افرادی که طی زمانی بینایی خود را از دست داده اند قادر به دیدن تصاویر واضح در خواب هستند و افرادی که کور رنگی دارند در رویا رنگ ها را نمی بینند.
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که خواب و رویای خود را بعد از بیدار شدن از یاد میبرید پیشنهاد میکنیم این نکات را بخوانید.
علی رغم این که اغلب خواب سقوط از ارتفاع پدیده ای عادی و طبیعی محسوب می شود، اما برخی اوقات این تکان های ابتدای خواب ممکن است خطرناک باشد و زندگی ما را در معرض خطر قرار دهد.
شما اغلب در چه وضعیتی به خواب رفته و نحوه دراز کشیدن شما بیشتر به کدام سمت است؟ دانشمندان میان خواب دیدن و نحوه خوابیدن ارتباطی یافته اند که دیدن انوع خواب را می تواند ثابت کند.