صرع یک بیماری سخت می باشد مخصوصا اگر در دوران کودکی سراغ انسان بیاید و برای مقابله با صرع کودکان باید علائم بیماری صرع را شناخت و آن را زود تشخیص داده و برای درمان آن اقدام کرد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
لاموتریژین پس از مصرف خوراکی به سرعت وبطور کامل جذب می گردد. “لاموتریژین” در کبد متابولیزه می شود و تحت متابولیسم عبور اول ناچیزی قرار می گیرد
بر اساس پژوهش های اخیر محققان، موسیقی به راهکاری نوین برای جلوگیری از تشنج بیماری صرع شناخته شد.
عواملی زیادی می تواند باعث غش کردن شود مثل مشکلات قلبی و اضطراب و افت فشار خون که با انجام چند حرکت می توان از این موقعیت پیشگیری کرد.
حمله صرع به دلیل اختلالات عصبی مزمن به وجود می اید که گاهی خفیف و گاهی با لرزش بسیار شدید همراه است که باید در آن هنگام اقدامات مهمی را انجام دهید.
زندگی سالم و مناسب به مقابله با بیماری صرع کمک بسیاری می کند، همچنین برای درمان “بیماری صرع” روش های خانگی وجود دارد که کمک شایانی به کاهش میزان تشنج می کند.
صرع یک بیماری سخت می باشد مخصوصا اگر در دوران کودکی سراغ انسان بیاید و برای مقابله با صرع کودکان باید علائم بیماری صرع را شناخت و آن را زود تشخیص داده و برای درمان آن اقدام کرد.
تشنج یک حمله ناگهانی و غیر قابل کنترل در مغز است که وجود یک بیماری در مغز را هشدار می دهد و شایع ترین علت حملات تشنج بیماری صرع می باشد.
صرع یک اختلال نورولوژیکی است که باعث حرکات تنشی دست و پا و تشنج می شود و البته با مصرف داروی ضد صرع این بیماری را کنترل کرد.
غش کردن حالتی است که فرد به دلایلی مانند ترس, استرس و هیجان هوشیاری خود را برای چند دقیقه از دست میدهد.