بانوانی که باردار می باشند از مصرف ارگوتامین باید به طوری جدی پرهیز کنند زیرا “ارگوتامین” می تواند حتی باعث نقص جنین یا مرگ او شود.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
دیازپام دارویی خواب آور و مسکن است که برای اسپاسم عضلانی و تشنج استفاده می شود که در صورت عدم آگاهی از نحوه مصرف صحیح آن ممکن است دچار عوارض جانبی جدی شوید.
لاموتریژین پس از مصرف خوراکی به سرعت وبطور کامل جذب می گردد. “لاموتریژین” در کبد متابولیزه می شود و تحت متابولیسم عبور اول ناچیزی قرار می گیرد
“میدازولام” در شیر ترشح می شود و بانوانی که شیر می دهند باید با احتیاط این دارو را مصرف نمایند.
داروی کلونازپام که به شکل قرص و شربت می باشد برای درمان اضطراب، کنترل تشنج و حملات پانیک استفاده می شود و خواب آلودگی و مشکلات تنفسی از عوارض این دارو می باشند.
دلایل بروز تشنج در افراد چیست؟ فقط بیماری صرع باعث بروز تشنج نمی شود،بلکه عوامل دیگری نیز در این امر دخیل هستند، مثل تب بالا در کودکان، ضربه مغزی یا وجود عفونت در بدن.
دپاکین دارویی برای جلوگیری یا درمان سردردهای میگرنی، تشنج و اختلالات روحی روانی مانند اختلال دو قطبی می باشد. اسهال، خواب آلودگی و تغییرات وزن از عوارض این دارو می باشند.
تشنج یک حمله ناگهانی و غیر قابل کنترل در مغز است که وجود یک بیماری در مغز را هشدار می دهد و شایع ترین علت حملات تشنج بیماری صرع می باشد.
صرع یک اختلال نورولوژیکی است که باعث حرکات تنشی دست و پا و تشنج می شود و البته با مصرف داروی ضد صرع این بیماری را کنترل کرد.
تشنج ناشی از تب در کودکان معمولا تمام بدن را در بر می گیرد، به صورت سختی اعضا بدن و سپس لرزش اندام هاست، معمولا کمتر از یک ربع ساعت به طول می انجامد.