همه ی مواد غذایی به خصوص غلات سرشار از خواص هستند اما اینکه به چه روش هایی می توان از آنها استفاده کرد مسئله مهمی است ، علاوه بر درنظر گرفتن فواید جو پرک بهتراست روش مصرف آن را نیز بدانید.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
برخی از مواد های غذایی هستند که به هیچ عنوان نباید با نوشابه مصرف شوند زیرا می تواند شما را قربانی سوءهاضمه یا اختلالات درونی گاها خطرناک کند.
تغذیه پیشگیری از آنفولانزا و بخور نخورهایی برای جلوگیری از تشدید بیماری
پیشگیری و بیماریها مصرف و نگهداری مواد غذایی بیماری آنفولانزابرای درمان و جلوگیری از تشدید آنفولانزا باید به برخی نکات توجه ویژه ای داشته باشید، البته برخی مواد غذایی هستند که به ریکاوری آنفولانزا کمک شایانی می کند و همچنین برخی غذاها برای آنفولانزا مضر است.
مواد غذایی که در وعده های مختلف غذایی استفاده می کنیم را نباید دوباره گرم کرده و در وعده های دیگر استفاده کنیم زیرا ارزش غذایی خود را از دست می دهند و در برخی مواد غذایی ایجاد سم می شود.
سوسیس و کالباس از مواد غذایی است که بیشتر مردم به خوردن آنها علاقه دارند و متاسفانه مصرف این مواد غذایی بسیار زیاد شده است. اما ضرری که مصرف سوسیس و کالباس برای بدن دارد بسیار زیاد است.
قانون تغییر فصول با تغییر غذاها هماهنگ است. پس خوب و مناسب بخورید تا احساس, سلامت و رفتار خوب داشته باشید.
خوردن نمک بیش از حد باعث بروز مشکلات بسیاری می شود که گاه ممکن است قابل جبران نباشد و آسیبات جدی و خطرناکی به بدن وارد شود.
جایگزین گوشت و مرغ با مواد غذایی و پروتئین های گیاهی مقوی
تغذیه تغذیه سالم مصرف و نگهداری مواد غذایی گوشت قرمزمرغ و گوشت سرشار از پروتئین می باشد و برای انتخاب بهترین “جایگزین گوشت و مرغ” باید سراغ پروتئین های گیاهی برویم تا پروتئین مورد نیاز بدن را جذب کنیم.
قسمت هایی از مرغ مانند بال و گردن , دل و جگر و سنگدان , پوست و دنبالچه و پای مرغ توسط خانوارها مصرف میشود ولی قسمتی از مرغ به دلیل عوارض خطرناک نباید مصرف شود.
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می شوند، این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آن ها خطرات جدی به همراه دارد.