کالباس، ژامبون و بیکن سه فرآورده گوشتی پر مصرف و لذیذ هستند که تا حدودی تفاوت هایی نیز باهم دارند اما هرکدام از آنها چه ویژگی ها و چه تفاوت هایی دارند.
- نقش حیاتی و مسئولیت اجتماعی روانشناسان در بحران
- سلامت معنوی، بُعدی مهم از سلامت انسان
- دکتر حاتمی خبر از راهاندازی «ستاد امنیت روان و آرامبخشی» در استانها داد
- فرآیند شکلگیری خودکشی
- ۱۲ علامت اضطراب جنگی؛ چگونه روان فرزندانمان را نجات دهیم؟
- تاثیر جنگ بر سلامت روان
- بیانیه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
- چگونه از دوران سختیها گذر کنیم؟
- عوارض موج انفجار بر سلامتی/ راهکارهای مقابله با آن
- بررسی تأثیر تجارب خانوادگی در شکلگیری رفتارهای پرخطر
خمیر مرغ از گوشت مرغ و ضایعات آن تهیه شده و در تولید سیس و کالباس استفاده می شود که مشکلات و بیماری هایی را برای سلامتی ایجاد می کند.
سوسیس و کالباس از مواد غذایی است که بیشتر مردم به خوردن آنها علاقه دارند و متاسفانه مصرف این مواد غذایی بسیار زیاد شده است. اما ضرری که مصرف سوسیس و کالباس برای بدن دارد بسیار زیاد است.
سوسیس و کالباس یکی از محصولاتی است که با وجود اینکه بسیاری از جوانان و نوجوانان طرفدار آن هستند، اما بیشتر خانواده ها سعی می کنند که به دلیل ناسالم بودن این ماده آن را از سبد غذایی خود حذف کنند.
مخترعان ایرانی توانستند سوسیس و کالباس را با مواد اولیه ای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین می توانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.
مصرف سوسیس و کالباس های غیر استاندارد در فصل بهار باعث حساسیت های پوستی و اگزمای سرشتی می شود.
شاید شما هم مثل بسیاری از افراد عاشق سوسیس و کالباس یا همبرگر باشید، اما این گونه گوشت های فرآوری شده جزو مواد غذایی کم ارزش، به حساب می آیند.
دیابت نوع 2 شرایط مزمنی است که در آن، بدن، قادر به استفاده و ذخیره گلوگز نمی باشد و گلوکز به جای تبدیل به انرژی به جریان خون باز گشته و سبب ایجاد علایم مختلف می گردد.
با وجود ممنوعیت استفاده از گوشت خوک در فراورده های گوشتی در کشور ،برخی از شرکت ها ژامبون خوک را تولید کرده و با قیمت بالایی به فروش می رسانند.
فست فودها به عنوان یکی از غذاهای مضر درصد مصرف بالایی را در کشور دارند که اگر بدانید این مواد غذایی در کشورمان چطور تولید می شود شاید هرگز دیگر میلی به مصرف این دسته از مواد غذایی نداشته باشید.