کالباس، ژامبون و بیکن سه فرآورده گوشتی پر مصرف و لذیذ هستند که تا حدودی تفاوت هایی نیز باهم دارند اما هرکدام از آنها چه ویژگی ها و چه تفاوت هایی دارند.
- اهمیت گفتگو در روابط عاطفی
- اساس روابط عاشقانه اعتماد است
- 10 تکنیک برای شادی و سرگرمی در روابط عاشقانه
- دکتر حاتمی: روانشناسان موظف به حفظ اسرار مراجعان هستند
- برگزاری همایش «توسعه سلامت اجتماعی شهروندان تهران» در برج میلاد
- توانبخشی شغلی چیست ؟
- حمایت روانشناختی در بحران چیست ؟
- علیرضا آقایوسفی رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شد!
- تمرینات روانشناسی مثبت
- پیشبینیکنندههای اعتیاد
خمیر مرغ از گوشت مرغ و ضایعات آن تهیه شده و در تولید سیس و کالباس استفاده می شود که مشکلات و بیماری هایی را برای سلامتی ایجاد می کند.
سوسیس و کالباس از مواد غذایی است که بیشتر مردم به خوردن آنها علاقه دارند و متاسفانه مصرف این مواد غذایی بسیار زیاد شده است. اما ضرری که مصرف سوسیس و کالباس برای بدن دارد بسیار زیاد است.
سوسیس و کالباس یکی از محصولاتی است که با وجود اینکه بسیاری از جوانان و نوجوانان طرفدار آن هستند، اما بیشتر خانواده ها سعی می کنند که به دلیل ناسالم بودن این ماده آن را از سبد غذایی خود حذف کنند.
مخترعان ایرانی توانستند سوسیس و کالباس را با مواد اولیه ای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین می توانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.
مصرف سوسیس و کالباس های غیر استاندارد در فصل بهار باعث حساسیت های پوستی و اگزمای سرشتی می شود.
شاید شما هم مثل بسیاری از افراد عاشق سوسیس و کالباس یا همبرگر باشید، اما این گونه گوشت های فرآوری شده جزو مواد غذایی کم ارزش، به حساب می آیند.
دیابت نوع 2 شرایط مزمنی است که در آن، بدن، قادر به استفاده و ذخیره گلوگز نمی باشد و گلوکز به جای تبدیل به انرژی به جریان خون باز گشته و سبب ایجاد علایم مختلف می گردد.
با وجود ممنوعیت استفاده از گوشت خوک در فراورده های گوشتی در کشور ،برخی از شرکت ها ژامبون خوک را تولید کرده و با قیمت بالایی به فروش می رسانند.
فست فودها به عنوان یکی از غذاهای مضر درصد مصرف بالایی را در کشور دارند که اگر بدانید این مواد غذایی در کشورمان چطور تولید می شود شاید هرگز دیگر میلی به مصرف این دسته از مواد غذایی نداشته باشید.