گوشت گاو و گوسفند جزء مواد اصلی اغلب غذاها می باشند. این روزها خبری جدید و عجیب در مورد گوشت قرمز منتشر شده است که تعجب همه مردم را برانگیخت.
- تاثیر بیتفاوتی و جایگاه آن در روابط زناشویی
- مصرف «گُل» به «جنون» ختم میشود
- راز ماندگاری معلمان در ذهن دانشآموزان
- استقرار کارشناسان سلامت روان در هتلهای آسیبدیدگان جنگ
- نوشتن چطور دردهای ما را درمان میکند؟
- تنش و تاب آوری نوجوانان
- تربیت کودک بدون داد زدن سر او
- آیا خیانت زناشویی ماهیتی تروماتیک دارد؟
- بررسی تفاوت بین دلبستگی و وابستگی
- ایدهها از کجا میآیند؟
گوشت قرمز در عین حال که از نظر بسیاری از افراد منبع خوبی از مواد مغذی است علاوه برخواص آن، خطراتی هم دارد که در صورت استفاده بیش از اندازه سلامت شما را تهدید میکند که توصیه میکنیم بیشتر مطالعه کرده و از آنها آگاه باشید.
هضم گوشت قرمز کمی دشوار است و پزشکان توصیه می کنند از سبزیهای حاوی فیبر و عناصر غذای طبیعی برای هضم بهتر گوشت قرمز استفاده شود.
در بسیاری از افراد حذف گوشت قرمز و جایگزین کردن آن با مواد غذایی محتوی فیبر، برای سلامتی آنها مفید بوده است.
گوشت قرمز که مصرف بالایی بین ایرانی ها دارد ولی شما با خودداری از خوردن گوشت قرمز بیماریی هایی مانند سرطان و ... را از خود دور کنید.
مصرف گوشت قرمز در پیشروی امراض کلیوی و شدت یافتن آن ها در مبتلایان به بیماری های کلیوی بسیار تاثیرگذار می باشد.
گوشت منبع غنی از ترکیبات ضروری و لازم برای بدن است اما مصرف زیاد این خوشمزه ی پرخاصیت، مثل هر ماده ی غذایی دیگر برای سلامت بدن خطرات جدی ایجاد میکند.
جایگزین گوشت و مرغ با مواد غذایی و پروتئین های گیاهی مقوی
تغذیه تغذیه سالم مصرف و نگهداری مواد غذایی گوشت قرمزمرغ و گوشت سرشار از پروتئین می باشد و برای انتخاب بهترین “جایگزین گوشت و مرغ” باید سراغ پروتئین های گیاهی برویم تا پروتئین مورد نیاز بدن را جذب کنیم.
برای حذف گوشت قرمز از برنامه غذایی بایستی ابتدا جایگزین های مناسبی برای آن انتخاب کنید تا بدن با کمبود ویتامین و مواد مغذی مواجه نشود.
به گفته محققان کسانی که بیشتر گوشت قرمز مصرف میکنند بیشتر در معرض ریسک مرگ زود هنگام هستند.