متخصص نورولوژی یا همان متخصص مغز اعصاب که در تشخیص و معالجه شرایطی که بر سیستم عصبی تأثیر می گذارد تخصص دارد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
خوراکی خوشمزه و محبوبی وجود دارد که مصرف آن باعث کاهش عقل و به خطر افتادن سلامت عقلی خواهد شد و بهتر است این خوراکی هارا مصرف نکنیم.
گرچه غفونت مغزی جزء بیماری های نادر به شمار میاید اما بسیار خطرناک است و با شناخت علائم و دلایل بروز این بیماری میتوانید از عفونت مغزی جلوگیری کنید.
خواب کوتاه بعد از ظهر تاثیر قابل توجهی بر قوی تر شدن مغز دارد اما باید در ساعت خاصی از روز بخوابید تا این نتیجه را بگیرید.
طبیعی است که کم خوابی عوارض جدی و بسیاری روی سلامت جسم و روح دارد ، مطالعات 4 ساله روی موش ها نشان داد که کمبود خواب کدام قسمت مغز را دچار مشکل می سازد.
همه ما میدانیم که مصرف آجیل برای سلامت بدن و مغز بسیار مفید و لازم است اما مصرف آجیل نکاتی دارد که در صورت رعایت نکردن ممکن است به مغز آسیب برساند.
مغز پیچیده و حیاتی ترین اندام بدن است که باید توجه ویژه ای به سلامت آن داشت اما علائمی که به آن ها بی توجه هستید نشان دهنده مشکلات جدی در مغز هستند.
تغییر مزاج و سرد شدن مغز از مشکلاتی است که مردم از سالیان قدیم با آن درگیر هستند اما طب سنتی راهکار های مفید و تاثیر گذاری برای این مشکل ارائه کرده است.
یکی از خوشایند ترین حس ها، نوازش شدن توسط کسی است که دوستش دارید همچنین نوازش فواید و تاثیرات بسیار مثبتی بر زندگی افراد میگذارد.
مدیتیشن تنها راه آرامش مغز نیست. روش های کم زحمت و ساده تری هم وجود دارد که با تاثیر فوری بر مغز باعث به آرامش رسیدن ذهن میشوند.