لیموترش و آب این میوه یکی از پرمصرف ترین مرکبات در غذاها و استفاده روزمره است اما باید بدانید لیموترش خطرات بسیار زیادی برای سلامتی شما بوجود خواهد آورد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
گوشت سفید منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد.اگر ماهی نمی خورید این خوراکی را جایگزین کنید.
سرکه سیب، این مایع ترش و خوش طعم، نه تنها در آشپزی کاربرد دارد بلکه از دیرباز به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار میگرفته است. فواید باور نکردنی سرکه سیب را در این مطلب بخوانید.
عناب، میوهای کوچک و شیرین با طعمی دلپذیر است. این میوه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
کلم بوک چوی به دلیل خواص شگفتانگیز خود در دنیای تغذیه محبوبیت بسیاری یافته است، همچنین به بررسی عوارض و روش مصرف بوک چوی میپردازیم.
هضم نشدن غذا باعث ایجاد مشکلاتی در دستگاه گوارش می شود اما با دانستن چند راهکار ساده و مواد خوراکی مفید برای هضم غذا می توانید این مشکل را از بین ببرید.
فلج بل یا بیماری بلز موجب ضعف موقت یک طرف صورت می شود و این مشکل هنگامی که عصب های ماهیچه صورت فشرده یا ملتهب شوند ایجاد می شود.
ترکیب انجیر و روغن زیتون یکی از قدیمیترین درمانهای طبیعی در طب سنتی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. در این مقاله با خواص شگفتانگیز ترکیب انجیر و روغن زیتون آشنا میشوید و راههایی برای مصرف مؤثر آن در رژیم غذایی روزانه خواهید یافت.
خرمالو، میوهای با طعم شیرین و بافتی نرم است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. البته مصرف آن نیز مانند هر ماده غذایی دیگر ممکن است مضراتی داشته باشد که بهتر است دقت کنید.
مصرف مرغ به عنوان یکی از منابع پروتئینی در بسیاری از رژیمهای غذایی جایگاه ویژهای دارد. با این حال برخی قسمتهای مرغ به دلایل مختلفی برای مصرف توصیه نمیشوند.