گوشت سفید منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد.اگر ماهی نمی خورید این خوراکی را جایگزین کنید.
خبرهای داغ
- حمایت روانشناختی در بحران چیست ؟
- علیرضا آقایوسفی رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شد!
- تمرینات روانشناسی مثبت
- پیشبینیکنندههای اعتیاد
- وقتی هنر را تجربه میکنیم، چه اتفاقی در مغز میافتد؟
- حمایتهای روانشناختی در بحران چیست ؟
- اضطراب فقط یک احساس نیست؛ جدی بگیرید!
- کارآمدی و توسعه هر کشوری به سلامت روان شهروندان بستگی دارد
- ویژگی رفتاری خانوادههای موفق و شخصیتساز از نگاه سخنگوی فراجا
- تربیت بدون سلامت روان معلم، نتیجهبخش نیست!
گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی دهد و در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است.
مصرف گوشت بوقلمون خواص قابل توجه و بی شماری را به همراه دارد، همچنین مواد مغذی گوشت بوقلمون بسیار مفید است و به درمان برخی از بیماری ها کمک فراوانی می کند.