چرا عادت به خوردن غذاهای تند مفید است؟

چرا عادت به خوردن غذاهای تند مفید است؟

گرچه به‌نظر می‌رسد مصرف غذاهای ادویه‌دار زمینه‌ساز زخم معده و بیماری‌های گوارشی می‌شود اما نتایج مطالعات حاکی از آن است که مصرف فلفل در حد متعادل و روزانه نقش محافظت از مخاط معده را دارد و زمینه خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی و دیابت را کاهش می‌دهد.

۱۸۵ فوتی جدید کرونا در کشور

۱۸۵ فوتی جدید کرونا در کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه ۱۶هزار و ۳۱۰ ابتلای جدید کووید - ۱۹ در کشور شناسایی شد و متاسفانه ۱۸۵ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.

چه زمانی باید نگران سردرد بود؟

چه زمانی باید نگران سردرد بود؟

سردرد شایع است و بیشتر آنها دلیلی برای هشدار یا نگرانی نیستند. با این حال، سردرد شدید، یا سردرد همراه با علائم خاص مانند تب بالا یا نقص عصبی جدید (تغییر عملکرد مغز، اعصاب یا ماهیچه)، ممکن است نشانه‌ای از یک وضعیت بالقوه تهدید‌کننده زندگی مانند عفونت مغزی یا سکته مغزی باشد. سردرد جدید در بارداری یا تغییر الگوی سردرد نیز نیازمند بررسی بیشتر است.

بهترین نکات درمانی برای کبودی دور چشم

بهترین نکات درمانی برای کبودی دور چشم

اکثر کبودی‌های چشم نسبتاً جزئی هستند که خود به خود بهبود می‌یابند. آنها در حدود سه تا پنج روز بهتر می‌شوند. با بهبودی کبودی، تورم اطراف چشم کاهش می‌یابد. رنگ پوست اغلب از سیاه و آبی به سبز و زرد تغییر می‌کند. با این حال، گاهی اوقات سیاهی چشم علامت هشدار‌دهنده آسیب جدی‌تری به سر، صورت یا چشم است.

شرایط مناسب برای نگهداری از میوه‌ها و سبزیجات

شرایط مناسب برای نگهداری از میوه‌ها و سبزیجات

میوه‌ها و سبزیجات تازه جزو مغذی‌ترین و دلپذیرترین خوراکی‌ها هستند، اما ماندگاری طولانی‌مدتی ندارند. به همین دلیل هم آشنایی داشتن با شیوه‌های صحیح نگهداری از میوه‌ها و سبزیجات تازه به افزایش ماندگاری آنها کمک می‌کند و میزان ضایعات غذایی را کاهش می‌دهد. بعضی از میوه‌ها پس از خریداری باید سریعا به داخل یخچال منتقل شوند، درحالی که بعضی از آنها باید در دمای محیط باقی بمانند تا کاملا رسیده و خوش‌طعم شوند. بعضی از سبزیجات هم باید در دمای سرد یخچال نگهداری شوند، ‌درحالی که بعضی از آنها به دمای محیط اما فضاهای تاریک و خشک نیاز دارند. 

آشنایی با رایحه شادی‌بخش خوراکی‌ها

آشنایی با رایحه شادی‌بخش خوراکی‌ها

رایحه بعضی از خوراکی‌ها تاثیر خوبی بر کنترل هیجانات دارد زیرا گیرنده‌های بویایی با مرکز احساسات و هیجانات مغز مرتبط هستند و استشمام رایحه‌های مختلف می‌تواند تداعی‌گر خاطرات باشد. از طرفی، رایحه‌های مختلف بر تعادل نوروشیمیایی مغز نیز اثر می‌گذارند و هیجاناتی نظیر احساس نشاط را ایجاد می‌کنند.