هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری به نام "باسیلوس سرئوس" رشد می کند که خطرناک است.
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟
- اثر بومرنگی مهربانی با والدین
- نوجوانی فصل پرچالش بلوغ
- رابطه معنویت با مسئولیت در دانشآموزان
ازآنجاکه مصرف غذاهای دریایی روز به روز محبوبیت بیشتری پیدا می کند، بسته بندی بهداشتی غذاهای دریایی و حمل ونقل مناسب آن ها برای جلوگیری از رشد باکتری ویبریــو ولنیفیکــوس ضروری به نظر می رسد
آلرژی غذایی بسیار شایع هستند و لیست خوراکی های آلرژی زا می تواند بسیار بسیار طولانی باشد، تازه این بدون به میان آوردن حساسیت های متقاطع است!
کشمش و مویز بر اثر خشک شدن خواص خود را از دست نمی دهد و حتی اثر نیرو بخش آن بیشتر می شود. مویز سرشار از ویتامین های E ، A ، B و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است.
موثرترین درمان کم آبی بدن، جبران آب و املاح از دست رفته از بدن می باشد که یکی از راه های رفع کم آبی بدن استفاده از میوه ها و مواد غذایی هیدراته است.
آیا همیشه احساس می کنید انرژی شما به پایان رسیده است؟ آیا احساس خستگی دائمی دارید؟ در این بخش با عادات غذایی غلط که باعث خستگی دائمی می شود آشنا شوید.
پنیر غذای پروتئین دار کاملی است و منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد اما متخصصان طب سنتی براین باورند که مصرف پنیر در وعده صبحانه مناسب نیست.
پختن برخی موادغذایی در ظروف چدنی باعث بدمزه شدن آن ها میشود, کدام موادغذایی را نباید در ظروف چدنی بپزیم؟
مراقب تغذیه کودکانتان باشید، این موضوع به ما ثابت شده است که غذا یعنی زندگی؛ و وقتی فرزندتان غذای طبیعی و تازه مصرف می کند، انرژی مورد نیاز برای یک زندگی شاد و سالم در اختیار بدنش قرار می گیرد.
یکی از دغدغه های رژیم مبتنی بر پرهیز از خوردن مواد گوشتی و رویکرد به مصرف گیاهان یا همان گیاهخواری، تامین پروتئین لازم برای بدن است. در این نوشتار هفت منبع سرشار از این ماده معدنی معرفی شده است.