توصیه می شود که در فصل گرما همه مردم بخصوص افرادی که از ناراحت های عصبی رنج می برندبا خوردن آلو قطره طلا این میوه بسیار مفید خود را معالجه کنند .
- روانشناسی فقط درمان نیست
- خودباوری چیست؟
- بررسی بازار و فرهنگ کاری نسل زد
- "شخصیت ضداجتماعی"اختلال رایج در اراذل و اوباش/علائم در کودکی
- افسردگی فصلی چه تأثیری بر روابط اجتماعی افراد دارد؟
- نشست تخصصی آسیب شناسی سیاستگذاری اعتیاد درحوزه جوانان
- آرامش مقصد نیست، مسیر است
- ۸ مهارت خلاقانه که مغزتان را جوانتر میکند
- ارتباط سلامت روان و روابط اجتماعی
- شوک عاطفی چیست و چگونه در برابرش دوام آوریم؟
چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات ها، یا پروتئین. آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می باشد.
چای سبز یکی از آن نوشیدنی های همه کاره است که شاید به دلیل فواید خاص آن برای بسیاری از موارد کاربرد داشته باشد.
گوشت قرمز که مصرف بالایی بین ایرانی ها دارد ولی شما با خودداری از خوردن گوشت قرمز بیماریی هایی مانند سرطان و ... را از خود دور کنید.
یکی از مزیت های بارزی که رب های خانگی نسبت به رب گوجه فرنگی های کارخانه ای دارند، عدم وجود مواد افزودنی در آنهاست.
وقتی ماه مبارک رمضان با گرمی هوا به خانه های ما می آید، گنجاندن نوشیدنی های طبیعی وعرقهای گیاهی به سفره های افطار بهترین گزینه برای روزه داران است.
متخصصان تغذیه، همگان را نسبت به عوامل بیماری زای برخی دسرهای دلپذیر تابستانه همچون بستنی سنتی و فالوده هشدار می دهند و رعایت برخی نکات را در خرید آنها ضروری می دانند.
کسانی که یبوست دارند، افطاری شان را بهتر است با خاکشیر و کمی نبات یا شکر شروع کنند.
پیاز انواع مختلف دارد مانند پیاز سفید ، پیاز بنفش ، پیاز قرمز و یا مخلوطی از قرمز و بنفش .
میزان قندخون دو ساعت بعد از افطار نباید بالای 180 نباشد و در صورتی که مرتبا، قندهای دوساعت بعد غذا بالای 250 شود، ادامه روزه داری به فرد توصیه نمی شود.