بیماری میگرن سردردی شدید است که می تواند بصورت ضربه و تپش در سر رخ دهد،مصرف موز و اسفناج برای تسکین دردهای میگرنی مناسب است.
- روشهای تابآوری کودکان هنگام جنگ
- اهمیت ارتقاء سواد رسانه ای در جنگ
- تابآوری اجتماعی در زمان جنگ
- از تپش قلب تا نشخوار فکری: راههایی برای مهار اضطراب این روزها
- ارائه خدمات روانی و مشاورهای آموزش و پرورش به دانشآموزان با خط ۱۵۷۰
- تلفن همراه چگونه میتواند اضطراب شما را در زمان بحران کاهش دهد؟
- کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید
- اطلاعیه سازمان نظام روانشناسی در ارتباط با حمله رژیم صهیونیستی به کشور
- لزوم مراقبت از سلامت روان در حوادث
- افسردگی در این سنین اوج می گیرد/ درمان افسردگی فقط با دارو نیست!
اسفناج جزء سبزی هایی می باشد که دارای دنیایی از خواص و فواید بی نظیر است، همچنین اسفناج برای درمان بیماری ها، زیبایی پوست و مو بسیار مفید است.
آب اسفناج یک نوشیدنی پر خاصیت است که مزایایی هم برای سلامتی و پوست و مو به همراه دارد، همچنین آب اسفناج برای درمان برخی از بیماری ها بسیار موثر است.
مصرف اسفناج خام بهتر است یا پخته و کدام یک ویتامین بیشتری دارد؟ مقایسه مواد مغذی موجود در اسفناج خام و پخته انجام شده و مواد مغذی موجود در هر کدام مشخص است.
اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود 20 درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند
سبزی اسفناج که حاوی آهن است می تواند در مغز فرآیندی شبیه به زنگ زدگی سطح فلزات ایجاد و زمینه ساز ابتلا به بیماری آلزایمر شود.
حتما شما هم اسفناج را منبع غنی از آهن میدانستید اما بهتر است بدانید آهن اسفناج قابل جذب نیست و فقط 2 درصد آن قابل جذب است.