بیماری میگرن سردردی شدید است که می تواند بصورت ضربه و تپش در سر رخ دهد،مصرف موز و اسفناج برای تسکین دردهای میگرنی مناسب است.
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن
- تعریف فاجعه انسانی (Humanitarian Crisis) چیست ؟
- درمان با روانگردانها بدون ایجاد توهم ممکن شد
- با این 26 پرسش ارتباط بین خود و فرزندانتان را محکم کنید
- مدیریت غیررسمی بحران همیشه بر عهده زنان است
- اختلال «سلوک» در کودکان از نگاه دکتر محمدرضا شالبافان
- خودزنی در نوجوانان: ردپای دردهای عاطفی در زخمهای جسمی
- تفاوت اضطراب با استرس
- نقش میکروبیوم روده در سلامت روان ما
اسفناج جزء سبزی هایی می باشد که دارای دنیایی از خواص و فواید بی نظیر است، همچنین اسفناج برای درمان بیماری ها، زیبایی پوست و مو بسیار مفید است.
آب اسفناج یک نوشیدنی پر خاصیت است که مزایایی هم برای سلامتی و پوست و مو به همراه دارد، همچنین آب اسفناج برای درمان برخی از بیماری ها بسیار موثر است.
مصرف اسفناج خام بهتر است یا پخته و کدام یک ویتامین بیشتری دارد؟ مقایسه مواد مغذی موجود در اسفناج خام و پخته انجام شده و مواد مغذی موجود در هر کدام مشخص است.
اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود 20 درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند
سبزی اسفناج که حاوی آهن است می تواند در مغز فرآیندی شبیه به زنگ زدگی سطح فلزات ایجاد و زمینه ساز ابتلا به بیماری آلزایمر شود.
حتما شما هم اسفناج را منبع غنی از آهن میدانستید اما بهتر است بدانید آهن اسفناج قابل جذب نیست و فقط 2 درصد آن قابل جذب است.