بیماری میگرن سردردی شدید است که می تواند بصورت ضربه و تپش در سر رخ دهد،مصرف موز و اسفناج برای تسکین دردهای میگرنی مناسب است.
- حمایت روانشناختی در بحران چیست ؟
- علیرضا آقایوسفی رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شد!
- تمرینات روانشناسی مثبت
- پیشبینیکنندههای اعتیاد
- وقتی هنر را تجربه میکنیم، چه اتفاقی در مغز میافتد؟
- حمایتهای روانشناختی در بحران چیست ؟
- اضطراب فقط یک احساس نیست؛ جدی بگیرید!
- کارآمدی و توسعه هر کشوری به سلامت روان شهروندان بستگی دارد
- ویژگی رفتاری خانوادههای موفق و شخصیتساز از نگاه سخنگوی فراجا
- تربیت بدون سلامت روان معلم، نتیجهبخش نیست!
اسفناج جزء سبزی هایی می باشد که دارای دنیایی از خواص و فواید بی نظیر است، همچنین اسفناج برای درمان بیماری ها، زیبایی پوست و مو بسیار مفید است.
آب اسفناج یک نوشیدنی پر خاصیت است که مزایایی هم برای سلامتی و پوست و مو به همراه دارد، همچنین آب اسفناج برای درمان برخی از بیماری ها بسیار موثر است.
مصرف اسفناج خام بهتر است یا پخته و کدام یک ویتامین بیشتری دارد؟ مقایسه مواد مغذی موجود در اسفناج خام و پخته انجام شده و مواد مغذی موجود در هر کدام مشخص است.
اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود 20 درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند
سبزی اسفناج که حاوی آهن است می تواند در مغز فرآیندی شبیه به زنگ زدگی سطح فلزات ایجاد و زمینه ساز ابتلا به بیماری آلزایمر شود.
حتما شما هم اسفناج را منبع غنی از آهن میدانستید اما بهتر است بدانید آهن اسفناج قابل جذب نیست و فقط 2 درصد آن قابل جذب است.