بیماری میگرن سردردی شدید است که می تواند بصورت ضربه و تپش در سر رخ دهد،مصرف موز و اسفناج برای تسکین دردهای میگرنی مناسب است.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
اسفناج جزء سبزی هایی می باشد که دارای دنیایی از خواص و فواید بی نظیر است، همچنین اسفناج برای درمان بیماری ها، زیبایی پوست و مو بسیار مفید است.
آب اسفناج یک نوشیدنی پر خاصیت است که مزایایی هم برای سلامتی و پوست و مو به همراه دارد، همچنین آب اسفناج برای درمان برخی از بیماری ها بسیار موثر است.
مصرف اسفناج خام بهتر است یا پخته و کدام یک ویتامین بیشتری دارد؟ مقایسه مواد مغذی موجود در اسفناج خام و پخته انجام شده و مواد مغذی موجود در هر کدام مشخص است.
اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود 20 درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند
سبزی اسفناج که حاوی آهن است می تواند در مغز فرآیندی شبیه به زنگ زدگی سطح فلزات ایجاد و زمینه ساز ابتلا به بیماری آلزایمر شود.
حتما شما هم اسفناج را منبع غنی از آهن میدانستید اما بهتر است بدانید آهن اسفناج قابل جذب نیست و فقط 2 درصد آن قابل جذب است.