تربچه در گروه سبزیجات ریشهای جای میگیرد و ارزش تغذیهای بسیار زیادی دارد. متاسفانه، بسیاری از افراد بهدلیل بوی پیازمانند و تندی تربچه یا نفخ ناشی از خوردن آن، تربچه را از رژیم غذایی کنار میگذارند. این درحالی است که بهگفته متخصصان تغذیه، شما باید به دلایل زیادی این سبزی را در برنامه غذایی روزانه تان بگنجانید.
خبرهای داغ
- زندگی زناشویی از مهمترین ابعاد حیات اجتماعی و فردی انسان است
- نظارت بر روانشناسان بالینی بر عهده سازمان نظام روانشناسی است
- آثار روانشناختی جنگ بر کودکان به روایت صدای یارا
- والدگری مشارکتی چیست و چرا اهمیت دارد ؟
- ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی
- بیمه تکمیلی ویژه اعضای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور
- تاثیر بیتفاوتی و جایگاه آن در روابط زناشویی
- مصرف «گُل» به «جنون» ختم میشود
- راز ماندگاری معلمان در ذهن دانشآموزان
- استقرار کارشناسان سلامت روان در هتلهای آسیبدیدگان جنگ