تربچه در گروه سبزیجات ریشهای جای میگیرد و ارزش تغذیهای بسیار زیادی دارد. متاسفانه، بسیاری از افراد بهدلیل بوی پیازمانند و تندی تربچه یا نفخ ناشی از خوردن آن، تربچه را از رژیم غذایی کنار میگذارند. این درحالی است که بهگفته متخصصان تغذیه، شما باید به دلایل زیادی این سبزی را در برنامه غذایی روزانه تان بگنجانید.
        
            
            خبرهای داغ
        
        
            
        
    
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
 - حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
 - جدا نشینی همسران چیست ؟
 - روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
 - ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
 - روانشناسی تهدید چیست ؟
 - خودشکوفایی چیست؟
 - اثر بومرنگی مهربانی با والدین
 - نوجوانی فصل پرچالش بلوغ
 - رابطه معنویت با مسئولیت در دانشآموزان