آرد بادامزمینی از پودر بادامزمینی بهدست میآید و طعمی شبیه فندق دارد. از این آرد میتوان در تهیه انواع نان، شیرینی و کیک حتی انواع سس استفاده کرد که علاوه بر طعم دلچسب، منبع غنی از ویتامینها و مواد معدنی است.
خبرهای داغ
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟
- اثر بومرنگی مهربانی با والدین
- نوجوانی فصل پرچالش بلوغ
- رابطه معنویت با مسئولیت در دانشآموزان
- آیا میتوان از اسکیزوفرنی پیشگیری کرد؟
- تابوشکنیهایی که در تربیت کودکان اثرات زیانباری دارند!
- مصرفگرایی کودکانه خطر خاموش عصر دیجیتال
- ضریب هوشی، کیفیت شنوایی در محیطهای پر سروصدا را تعیین میکند
- سکوت عاطفی چیست ؟