یکی از پرسشهای رایج در مورد مصرف میوهها و سبزیجات، شیوه مصرف آنهاست. بعضی بر این باورند که فرایند پخت ارزش تغذیه ای این خوراکیها را از بین میبرند و عدهای دیگر معتقدند گرما روش مطمئنی برای مقابله با باکتریها و دیگر عوامل بیماریزا موجود در میوهها و سبزیجات است. حالت خام یا پخته این خوراکیها در هر صورت فوایدی دارد که شناخت آنها به انتخاب صحیح در رژیم غذایی کمک میکند.
خبرهای داغ
- آرامش مقصد نیست، مسیر است
- ۸ مهارت خلاقانه که مغزتان را جوانتر میکند
- ارتباط سلامت روان و روابط اجتماعی
- شوک عاطفی چیست و چگونه در برابرش دوام آوریم؟
- حضور در کوچینگ چیست ؟ (راهنمای عملی همراه با مثال)
- «آه کشیدن» در هنگام ناراحتی به کاهش استرس کمک میکند
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟