مصرف گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر برابری می کنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است.
خبرهای داغ
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن
- تعریف فاجعه انسانی (Humanitarian Crisis) چیست ؟
- درمان با روانگردانها بدون ایجاد توهم ممکن شد
- با این 26 پرسش ارتباط بین خود و فرزندانتان را محکم کنید
- مدیریت غیررسمی بحران همیشه بر عهده زنان است
- اختلال «سلوک» در کودکان از نگاه دکتر محمدرضا شالبافان
- خودزنی در نوجوانان: ردپای دردهای عاطفی در زخمهای جسمی
- تفاوت اضطراب با استرس
- نقش میکروبیوم روده در سلامت روان ما
سیرابی و شیردان عضو گوشتی از معده گاو است که در نقاط بسیاری از دنیا مصرف می شود. این غذای خاص سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای درمان بیماری هایی همچون ام اس، سرطان و ریزش مو عالی است.
در خرید گوشت گوسفندی دقت کنید که حتما گوشتی سالم تهیه کنید و بین گوشت سالم و خراب تفاوت های بارزی وجود دارد که با کمی دقت قابل تشخیص است.
یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفندی و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است.