مصرف گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر برابری می کنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است.
خبرهای داغ
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
سیرابی و شیردان عضو گوشتی از معده گاو است که در نقاط بسیاری از دنیا مصرف می شود. این غذای خاص سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای درمان بیماری هایی همچون ام اس، سرطان و ریزش مو عالی است.
در خرید گوشت گوسفندی دقت کنید که حتما گوشتی سالم تهیه کنید و بین گوشت سالم و خراب تفاوت های بارزی وجود دارد که با کمی دقت قابل تشخیص است.
یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفندی و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است.