مصرف گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر برابری می کنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است.
خبرهای داغ
- اهمیت ارتقاء سواد رسانه ای در جنگ
- تابآوری اجتماعی در زمان جنگ
- از تپش قلب تا نشخوار فکری: راههایی برای مهار اضطراب این روزها
- ارائه خدمات روانی و مشاورهای آموزش و پرورش به دانشآموزان با خط ۱۵۷۰
- تلفن همراه چگونه میتواند اضطراب شما را در زمان بحران کاهش دهد؟
- کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید
- اطلاعیه سازمان نظام روانشناسی در ارتباط با حمله رژیم صهیونیستی به کشور
- لزوم مراقبت از سلامت روان در حوادث
- افسردگی در این سنین اوج می گیرد/ درمان افسردگی فقط با دارو نیست!
- روز جهانی مبارزه با کار کودکان
سیرابی و شیردان عضو گوشتی از معده گاو است که در نقاط بسیاری از دنیا مصرف می شود. این غذای خاص سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای درمان بیماری هایی همچون ام اس، سرطان و ریزش مو عالی است.
در خرید گوشت گوسفندی دقت کنید که حتما گوشتی سالم تهیه کنید و بین گوشت سالم و خراب تفاوت های بارزی وجود دارد که با کمی دقت قابل تشخیص است.
یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفندی و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است.