بویایی یکی از قوی ترین حس های پنجگانه است که برای تشخیص بیماری موثر است زیرا احساس و استشمام بوی خاص نشان دهنده خطر جدی است که سلامت شما را تهدید میکند.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
از بین رفتن حس بویایی و چشایی مشکلی است که افراد حتی بعد از بهبودی ویروس کرونا با آن مواجه هستند، چند روش خانگی موثر برای کمک به بهبود حس بویایی از دست رفته وجود دارد.
مطالعات در مورد بررسی نشانه پارکینسون ثابت کرد که تغییری در حس بویایی فرد می تواند علامت بروز این بیماری باشد.
حس بویایی تنها نقش بو کشیدن را در بدن ما ایفا نمیکند بلکه گاهی به خودی خود هشداری از وجود یک بیماری پنهان در بدن میدهد که باید آن را جدی گرفت.
انسان ها می توانند هزاران نوع بو را تشخیص دهند. برخی افراد از بدو تولد حس بویایی ندارند برخی هم به دلیل بیماری یا مشکل خاصی حس بویایی خود را از دست می دهند.
هایپروزمی یکی از انواع اختلالات حس بویایی است که در این اختلال حس بویایی شما افزایش می یابد و می تواند دلایل مختلفی از جمله بارداری یا میگرن داشته باشد.
یکی از علائم بیماری کرونا از دست دادن حس بویایی است که بعد از بهبودی روند بازگشت این حس طولانی است. شما می توانید با روش های خانگی به این روند سرعت ببخشید.
دانشمندان مدت هاست که می دانسته اند زنان بهتر از مردان بوها را تشخیص می دهند، اما توضیح بیولوژیک این پدیده اخیرا روشن شده است.
کاهش قدرت بویایی در سالمندان میتواند زنگ خطری برای احتمال مرگ در طی 5 سال آینده باشد.
کاهش حس بویایی و چشایی اغلب به دلیل سرماخوردگی و عفونت های شدید می باشد که می توان برای برگرداندن این حس ها از روش های خانگی و طب سنتی استفاده کرد.