گیر کردن تیغ ماهی در گلو تجربه ناخوشایندی است که میتواند باعث سرفههای شدید، درد و ناراحتی شود خوشبختانه با انجام اقدامات صحیح، میتوان این مشکل را برطرف کرد.
- ابعاد روانی تاب آوری کودکان در زمان جنگ
- روشهای تابآوری کودکان هنگام جنگ
- اهمیت ارتقاء سواد رسانه ای در جنگ
- تابآوری اجتماعی در زمان جنگ
- از تپش قلب تا نشخوار فکری: راههایی برای مهار اضطراب این روزها
- ارائه خدمات روانی و مشاورهای آموزش و پرورش به دانشآموزان با خط ۱۵۷۰
- تلفن همراه چگونه میتواند اضطراب شما را در زمان بحران کاهش دهد؟
- کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید
- اطلاعیه سازمان نظام روانشناسی در ارتباط با حمله رژیم صهیونیستی به کشور
- لزوم مراقبت از سلامت روان در حوادث
یکی از مواد غذایی پرخاصیت ماهی است اما به دلیل طبع سرد ماهی بهتر است به چیزهایی که قبل و بعد از این غذا مصرف میکنید دقت داشته باشید.
با دقت کردن به ظاهر ماهی و توجه کردن به نشانه های ماهی خراب ,به راحتی میتوانید ماهی ناسالم و مسموم را از ماهی سالم تشخیص دهید.
درباره ی انتخاب ماهی قرمز و نحوه ی نگهداری آن باید به یک سری نکات توجه کنید. یک ماهی سالم که فلس های آن سالم باشد خریداری نمایید و از دست زدن مستقیم به ماهی بپرهیزید زیرا....
مصرف ماهی سالمون علاوه بر اینکه بسیار لذیذ و خوش طعم است، از فواید و خواص بسیار زیادی برای سلامت بدن، درمان برخی بیماری ها و... برخوردار می باشد.
یکی از راه های تشخیص کنسرو ماهی سالم جوشاندن آن است که به راحتی می توان آن را مشخص کرد که آیا می توان آن را مصرف نمود و یا خیر .
بخارپز کردن گوشت ماهی برای دو دقیقه آن را تا بیست و شش درصد عاری از نوعی سم به نام سایلیندروسپرموپسین می کند.
حساسیت به ماهی نوعی آلرژی غذایی است که در هر سنی ایجاد می شود و برخی موارد افراد علاوه بر خوردن، با لمس یا بوی ماهی شاهد علائم این آلرژی می شوند.
برخی از ماهی ها به دلایل مختلفی مانند داشتن جیوه بسیار زیاد برای سلامتی مفید نیست و برای بدن مضر است و باعث بیماری فرد می شود.
خوردن برخی مخلفات با ماهی مثل ماست تخمه مرغ و غیره می تواند دردسر ساز باشد و بر سیستم گوارشی افراد تاثیر منفی بگذارد.