گیر کردن تیغ ماهی در گلو تجربه ناخوشایندی است که میتواند باعث سرفههای شدید، درد و ناراحتی شود خوشبختانه با انجام اقدامات صحیح، میتوان این مشکل را برطرف کرد.
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن
- تعریف فاجعه انسانی (Humanitarian Crisis) چیست ؟
- درمان با روانگردانها بدون ایجاد توهم ممکن شد
- با این 26 پرسش ارتباط بین خود و فرزندانتان را محکم کنید
- مدیریت غیررسمی بحران همیشه بر عهده زنان است
- اختلال «سلوک» در کودکان از نگاه دکتر محمدرضا شالبافان
- خودزنی در نوجوانان: ردپای دردهای عاطفی در زخمهای جسمی
- تفاوت اضطراب با استرس
- نقش میکروبیوم روده در سلامت روان ما
یکی از مواد غذایی پرخاصیت ماهی است اما به دلیل طبع سرد ماهی بهتر است به چیزهایی که قبل و بعد از این غذا مصرف میکنید دقت داشته باشید.
با دقت کردن به ظاهر ماهی و توجه کردن به نشانه های ماهی خراب ,به راحتی میتوانید ماهی ناسالم و مسموم را از ماهی سالم تشخیص دهید.
درباره ی انتخاب ماهی قرمز و نحوه ی نگهداری آن باید به یک سری نکات توجه کنید. یک ماهی سالم که فلس های آن سالم باشد خریداری نمایید و از دست زدن مستقیم به ماهی بپرهیزید زیرا....
مصرف ماهی سالمون علاوه بر اینکه بسیار لذیذ و خوش طعم است، از فواید و خواص بسیار زیادی برای سلامت بدن، درمان برخی بیماری ها و... برخوردار می باشد.
یکی از راه های تشخیص کنسرو ماهی سالم جوشاندن آن است که به راحتی می توان آن را مشخص کرد که آیا می توان آن را مصرف نمود و یا خیر .
بخارپز کردن گوشت ماهی برای دو دقیقه آن را تا بیست و شش درصد عاری از نوعی سم به نام سایلیندروسپرموپسین می کند.
حساسیت به ماهی نوعی آلرژی غذایی است که در هر سنی ایجاد می شود و برخی موارد افراد علاوه بر خوردن، با لمس یا بوی ماهی شاهد علائم این آلرژی می شوند.
برخی از ماهی ها به دلایل مختلفی مانند داشتن جیوه بسیار زیاد برای سلامتی مفید نیست و برای بدن مضر است و باعث بیماری فرد می شود.
خوردن برخی مخلفات با ماهی مثل ماست تخمه مرغ و غیره می تواند دردسر ساز باشد و بر سیستم گوارشی افراد تاثیر منفی بگذارد.