یکی از سوالاتی که با بزرگتر شدن بچهها ذهن والدین را درگیر میکند خواب نیمروزی است. اینکه کودکان تا چند سالگی به خواب نیمروز نیاز دارند یا اینکه چقدر باید چرت بزنند؟ واقعیت این است که نیاز به خواب نیمروزی در کودکان مختلف متفاوت است و متناسب با سن و میزان فعالیتهای روزانه کودکان فرق دارد.
- بررسی مهمترین مسائل خانواده در زمان بحران
- ابتلا به این بیماریها میتواند خطر افسردگی را دو برابر کند
- تفاوت نقاشی کودکان شاد و غمگین
- اضطراب، فوبیا و پانیک؛ چه تفاوتی دارند؟
- نقاشی روی بوم احساسات: چگونه با رنگها احساسمان را بیان کنیم؟
- نوزادان درد را متفاوت از بزرگسالان تجربه میکنند
- نابغههای هیجانی این نشانهها را دارند!
- چرا نوجوانان دچار اضطراب میشوند؟ +نشانهها و علائم
- نقش حیاتی و مسئولیت اجتماعی روانشناسان در بحران
- سلامت معنوی، بُعدی مهم از سلامت انسان
هنگام تولد، نوزاد، تفاوت بین روز و شب را احساس نمیکند. وقتی گرسنه است از خواب بیدار میشود و دقیقاً به همین دلیل معمولاً 8 تا 10 بار در روز بیدار میشود. حدوداً در سه ماهگی، او آماده است تا یک شب کامل را به صبح برساند.
تعطیلات تابستان باعث تساهل بیشتر والدین میشود. درحقیقت در این موعد سال سختگیری والدین نسبت به بچهها کمتر است. معمولاً بچهها دیرتر از همیشه به رختخواب میروند و قطعا زمان بیشتری را با خانواده سپری میکنند. اما اکنون و با شروع سال تحصیلی جدید، زمان آن رسیده است که ریتمی سازگار با روزهای مدرسه را از سر بگیریم.
آپنه خواب چیست و چه علائمی دارد ؟ با دانش و آگاهی کافی در این مورد نوبت به نسخه درمانی می رسد ، برای درمان آپنه خواب اگر راهی قطعی و بدون عوارض می خواهید باید از روش های خانگی استفاده کنید.
تحقیقات نشان داد احتمال ابتلا به خواب گردی در آن دسته از کودکانی که در سنین پایین دچار ترس در خواب بودند، بیشتر از سایرین بود. کودکانی که یکی از والدین ایشان به خواب گردی مبتلا بودند، سه برابر بیشتر از سایرین به این مشکل دچار می شدند.
بسیار از افراد عادت دارند که در هنگام خوابیدن با دهان باز بخوابند اما این روش کاملا غلط است و عوارضی را برای کودک به همراه دارد.