معده درد از رایج ترین مشکلات گوارشی است که می توانید با استفاده از روش های خانگی و طبیعی آن را درمان کنید اما در ابتدا باید نوع مزاج معده خود را بشناسید.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
با یک بررسی کلی می توان گفت که عوامل بسیار زیادی می توانند منجر به زخم و سوراخ شدن معده شوند که برخی از آنها شایع هستند و بیشتر منجر به این آسیب می شوند.
کسانی که دچار درد معده و بیماری های گوارشی هستند در ماه رمضان باید بدانند که با روزه گرفتن مشکل گوارشی که دارند بدتر می شود یا خیر.
“آمپی سیلین” یک آنتی بیوتیک رایج است . از این آنتی بیوتیک در درمان عفونت های گوناگون باکتریایی نظیر عفونت گوش میانی، سینوزیت استفاده می شود.
مصرف امپرازول باعث می شود که میزان تولید شده اسید معد کاهش پیداکند و این دارو را حتما باید تجویز دکتر مصرف کنید زیرا عوارض بسیار خطرناکی دارد.
مشکلات معده و دردهای شکم ممکن است برای هر فردی اتفاق بیافتد، به همین دلیل حتما باید از راه های مناسب برای پیشگیری از مشکلات معده و رفع دردهای شکمی مطلع باشید.
“متوکلوپرامید” دارویی مناسب جهت از بین بردن تهوع و استفراغ می باشد و در مواردی نیز که احساس سنگینی معده کردید از این دارو می توانید استفاده کنید.
باور نکردنی است که “آب خیارشور” با آن همه نمکی که دارد و شور بودن آن چنین خواص فوق العاده ی را داشته باشد.
امروزه خرید کاسنی قرمز در میان مردم بواسطه خواص مفید آن رونق زیادی دارد. و مصرف این سبزی در تهیه انواع سالاد ها و غذا ها فواید فراوانی دارد.
ورم معده یکی از شایع ترین بیماری های گوارشی است که می توان با کنترل رژیم غذایی و استفاده از برنامه های طب سنتی از پیشرفت این بیماری جلوگیری کرد.