متخصص نفرولوژی که تخصصش تشخیص درمان و کنترل بیماری های کلیوی است.نفرولوژیست جراحی نمی کند و از راه های دیگر درمان استفاده می کند.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
بیماری کلیوی یک بیماری رایج در تمام دنیا است، اما این بیماری در زنان و مردان تفاوت هایی دارد که بهتر است بدانید.
بیماری های کلیه علائم پنهانی دارند، یکی از نشانه های مهم مشکلات کلیه وجود علائمی در دهان است که آگاهی از آن ها به تشخیص سریع تر بیماری کمک میکند.
مشکلات و تغییراتی که در پوست ایجاد می شوند فقط علائم بیماری های پوستی نیستند. گاهی ممکن است علامت یک بیماری خطرناک در بدن باشند.
ابتلا به عفونت های ادراری و کلیوی، سنگ کلیه و فشارخون از جمله مواردی هستند که موجب کوچک شدن کلیه ها می شوند و از علائم آن می توان به سرگیجه،حالت تهوع و استفراغ اشاره کرد.
در دوران بارداری حساسیت به این دارو زیاد می باشد و باید هنگام مصرف “فوروزماید” بانوان باردار بسیار احتیاط کنند.
گاهی اوقات تغییراتی در چشم افراد رخ می دهد که آن ها این موضوع را به هیچ وجه جدی نمی گیرند، در حالی که این تغییرات نشانه های بیماری کلیوی هستند!
سوزش کلیه از مشکلاتی است که با تشنگی و گرسنگی طولانی مدت در ماه رمضان برای برخی افراد ایجاد می شود و برای درمان آن باید از نوشیدنی های سرد استفاده کرد.
کسانی که دچار دیابت و فشار بالا یا سابقه خانوادگی بیماری کلیوی دارند بیشتر به دفع پروتئین کلیه دچار می شوند که ممکن است باعث دیابت شود.
نارسایی کلیه بیماری است که علائم واضحی ندارد و به همین جهت بهتر است افراد معاینات دوره ای و یا سالانه را انجام دهند و افرادی در بستگانشان بیماری کلیه وجود دارد باید فواصل آزمایشات را کمتر کنند.