سیر سیاه نوعی سیر کهنه شده است که به رنگ قهوه ای تیره است. فرآیند تولید به عنوان تخمیر تعریف می شود که طی آن برخی از ترکیبات واسطه ای کلیدی واکنش Maillard تولید می شوند. اولین بار به عنوان یک ماده غذایی استفاده شد.
- ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی
- بیمه تکمیلی ویژه اعضای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور
- تاثیر بیتفاوتی و جایگاه آن در روابط زناشویی
- مصرف «گُل» به «جنون» ختم میشود
- راز ماندگاری معلمان در ذهن دانشآموزان
- استقرار کارشناسان سلامت روان در هتلهای آسیبدیدگان جنگ
- نوشتن چطور دردهای ما را درمان میکند؟
- تنش و تاب آوری نوجوانان
- تربیت کودک بدون داد زدن سر او
- آیا خیانت زناشویی ماهیتی تروماتیک دارد؟
جویدن غذا ممکن است کار ساده ای به نظر برسد اما تاثیرات فراوانی بر عملکرد بدن می گذارد، زیرا در زمان جویدن مواد مغذی بیشتری جذب بدن خواهد شد.
نمک به عنوان یک چاشنی ضروری در اکثر غذاها استفاده می شود. منابع موجود در نمک خوراکی فواید بسیار زیاد و جالبی برای بدن دارد که شما را متعجب خواهد کرد.
ماه رمضان برترین ماه خداوند است و تمام مسلمانانی که روزه می گیرند میخواهند از زمان سحر و افطار بهترین استفاده را کنند، اما بیدار شدن برای سحری کمی دشوار است.
پیاز به عنوان یک طعم دهنده در اکثر غذاها استفاده می شود و عطر و طعم خوبی به غذا می دهد، اما استفاده نوعی از پیاز ها توصیه نمی شود.
با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، باید خودمان را برای این ضیافت پرفیض آماده کنیم که با رعایت چند نکته کاربردی می توانید به آمادگی لازم برای ماه رمضان برسید.
نمک یکی از چاشنی های محبوب و غیرقابل جایگزین است که علاوه بر طعم، خواص بسیار زیادی نیز دارد. نمک انواع مختلفی دارد که هرکدام فواید خاص خودشان را دارند.
برخی از مواد غذایی باهم ناسازگار هستند و در صورت مصرف خاصیت شان را از دست میدهند بنابراین باید از خوراکی هایی که نباید باهم خورده شوند آگاه شوید.
شاید برایتان عجیب باشد اما مغز و سیستم گوارش ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند بنابراین باید برای سلامت این دو رژیم غذایی خاصی داشته باشید.
آجیل ها و دانه ها میان وعده های پرطرفداری هستند که خواص و فواید بسیاری دارند، اما خوردن آجیل در زمان های مشخص شده باعث خاصیت رسانی بیشتر به بدن شما می شود.