در ماه رمضان مسلمانان جهان به روزه داری می پردازند اما گاها تحمل گرسنگی و تشنگی برای برخی سخت میشود اما در وعده سحری چه غذایی بخوریم تا گرسنه و تشنه نشویم.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
خرما دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی از دست رفته می باشد که در قرآن و دیگر کتاب های مقدس نیز به خواص این میوه شفابخش اشاره ویژه شده است.
با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، باید خودمان را برای این ضیافت پرفیض آماده کنیم که با رعایت چند نکته کاربردی می توانید به آمادگی لازم برای ماه رمضان برسید.
بی شک به دلیل جنبه های مثبت سلامتی ماه رمضان، بدن در این ماه مبارک از برخی بیماری ها تا حدودی دور می شود ولی بعد از اتمام این ماه برخی بیماری های خطرناک دوباره به سراغ فرد می آیند.
حفظ سلامتی جسمی و روحی یکی از برکات ماه مبارک رمضان است.پس قبل از شروع این ماه مبارک بهتر است به فکر بوده و نسبت به پاکسازی آن اقدام کنیم.می توان ابتدا از پاکسازی معده که یکی از اعضای مهم و درگیر در این ماه است شروع کرد.
وعده سحر را به هیچ عنوان فراموش نکنید، زیرا سحری در ماه رمضان مانند صبحانه در روزهای عادی، مهمترین وعده غذایی است.
برای رفع عطش و تشنگی در ماه رمضان، نوشیدن آب زیاد در سحری هیچ فایده ای ندارد. روزه داران باید برای رفع تشنگی از نوشیدنی ها و عرقیات گیاهی مناسب استفاده کنند.
در ماه مبارک رمضان، سحری و افطار دو وعده غذایی بسیار مهم هستند که باید برخی ملاحظات را در این دو وعده جهت جلوگیری از بروز برخی مسائل اعمال کنید.
خرما دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی از دست رفته می باشد که در قرآن و دیگر کتاب های مقدس نیز به خواص این میوه شفابخش اشاره ویژه شده است.
تغذیه مناسب در کنار روزه ماه رمضان، یکی از مهم ترین شاخصه های اصلی می باشد که از نظر طب سنتی می توانید مواد غذایی را بصورت هدفمند استفاده نمایید.