اسیدهای چرب ترانس در روغن های جامد سبب افزایش کلسترول و LDL بد می شود و در عروق بدن و قلب رسوب می کند.
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
 - حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
 - جدا نشینی همسران چیست ؟
 - روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
 - ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
 - روانشناسی تهدید چیست ؟
 - خودشکوفایی چیست؟
 - اثر بومرنگی مهربانی با والدین
 - نوجوانی فصل پرچالش بلوغ
 - رابطه معنویت با مسئولیت در دانشآموزان
 
گیاه خرفه به صورت خودرو در بسیاری از مناطق جنگلی و شهری وجود دارد و به عنوان یک گیاه دارویی توسط کشورهای مختلف استفاده می شود.
گاهی پیش می آید که همه ی ما دلی از عزا در میاوریم و خواسته یا ناخواسته پرخوری می کنیم. در این مواقع بهتر است بعضی از مواد غذایی را بعد بدخوریمان مصرف کنیم تا اثرات مخرب پرخوری و رو کاھش دهیم.
اگر از اینکه مدام گرسنه هستید در تعجبید، بهتر است نگاهی به عادت های غذایی تان بیندازید. این احتمال وجود دارد که برنامه غذایی تان بتواند علت این گرسنگی ها را برملا کند.
یکی از نکاتی که معمولا حین تهیه انواع مربا و ترشی ها در نظر گرفته نمی شود، این است که باید متناسب با مزاج، این فراورده ها را انتخاب و مصرف کرد
عسل ماده ی نیروبخش و یک غذای کامل است .یک اکسیر پر ارزش که سالیان سال به عنوان دارو برای درمان بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است مصرف عسل در عرض چند دقیقه به شخص نیرو می دهد و تحمل بافتی و قدرت ترمیم آن را افزایش می دهد.
حتما شما هم اسفناج را منبع غنی از آهن میدانستید اما بهتر است بدانید آهن اسفناج قابل جذب نیست و فقط 2 درصد آن قابل جذب است.
ویتامین d جزء آن دسته از ویتامین های محلول در چربی است که قابلیت ذخیره شدن در بدن را دارد و کمبود آن موجب نرمی استخوان می شود.
برگ های درخت زیتون از دوران باستان برای مقاصد پزشکی مورد استفاده بوده است، و پژوهش های آزمایشگاهی مدرن نشان دهنده آن است که عصاره برگ درخت زیتون دارای خواص ضدباکتریایی، ضدالتهابی، و آنتی اکسیدان است.
مطالعات نشان داده اند که آنتی اکسیدان های موجود در بادنجان می توانند به پیشگیری از بسیاری انواع بیماری های مزمن، مانند بیماری قلبی و سرطان کمک کنند.