روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر فراوانی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد. در این مقاله شما را با آسیب های استفاده از روغن جامد آشنا می کنیم.
خبرهای داغ
- حمایت روانشناختی در بحران چیست ؟
- علیرضا آقایوسفی رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شد!
- تمرینات روانشناسی مثبت
- پیشبینیکنندههای اعتیاد
- وقتی هنر را تجربه میکنیم، چه اتفاقی در مغز میافتد؟
- حمایتهای روانشناختی در بحران چیست ؟
- اضطراب فقط یک احساس نیست؛ جدی بگیرید!
- کارآمدی و توسعه هر کشوری به سلامت روان شهروندان بستگی دارد
- ویژگی رفتاری خانوادههای موفق و شخصیتساز از نگاه سخنگوی فراجا
- تربیت بدون سلامت روان معلم، نتیجهبخش نیست!
روغن مایع بهتر است یا روغن جامد؟ از آنجایی که روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد پس باید بهترین و سالم ترین نوع روغن را انتخاب کرد.
اسیدهای چرب ترانس در روغن های جامد سبب افزایش کلسترول و LDL بد می شود و در عروق بدن و قلب رسوب می کند.