روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر فراوانی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد. در این مقاله شما را با آسیب های استفاده از روغن جامد آشنا می کنیم.
خبرهای داغ
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
روغن مایع بهتر است یا روغن جامد؟ از آنجایی که روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد پس باید بهترین و سالم ترین نوع روغن را انتخاب کرد.
اسیدهای چرب ترانس در روغن های جامد سبب افزایش کلسترول و LDL بد می شود و در عروق بدن و قلب رسوب می کند.