نان یک بخش مهم در منابع غذایی به شمار می رود، و شما میتوانید این بخش از رژیمتان را با نان های مقوی مثل نان حزقیان پر کنید زیرا این نان فواید بی شماری دارد.
- مصرف «گُل» به «جنون» ختم میشود
- راز ماندگاری معلمان در ذهن دانشآموزان
- استقرار کارشناسان سلامت روان در هتلهای آسیبدیدگان جنگ
- نوشتن چطور دردهای ما را درمان میکند؟
- تنش و تاب آوری نوجوانان
- تربیت کودک بدون داد زدن سر او
- آیا خیانت زناشویی ماهیتی تروماتیک دارد؟
- بررسی تفاوت بین دلبستگی و وابستگی
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن
نان یکی از مهمترین مواد غذایی در سبد تغذیه ای خانواده ها است و به دلیل قابل دسترس بودن بیشترین استفاده را دارد .آیا شما در مصرف نان زیاد روی میکنید؟
با اینکه نان یکی از مواد خوراکی اصلی غذای مردم است اما با توجه ه عدم ارزش غذایی بالای آن می توان آن را با انواع نان ها و خوراکی های دیگر جایگزین کرد.
سالم ترین نان در ایران نانی است که طبق گفته ی وزیر بهداشت میزان نمک موجود در آن باید پایین تر از حد مجاز 3.2 باشد. نانی با این میزان نمک بهترین نان برای سلامتی و لاغری هم محسوب می شود.
سلامت خود را فدای طعم لذیذ نان های برشته نکنید و اگر قصد خرید نان های نازک برشته شده ای را دارید که حاوی کنجد، تخمه و ... هستند آنهایی را که رنگ روشن داشته و در اصطلاح برشته نشده هستند انتخاب کنید.
نان سیاه گویای غنی تر و سالم تر بودن است و آموزش به مردم در مورد مصرف نان تیره تر به عنوان نان سالم نیازمند آگاه سازی و تغییر در فرهنگ مردم است.