15 ماده خوراکی که باید از تغذیه خود بعد 40 سالگی حذف کنید
تغذیه تغذیه سالم مصرف و نگهداری مواد غذاییشیوع بعضی بیماری های مزمن در دهه چهارم زندگی بیشتر می باشد، بنابراین توجه به نکات مهم تغذیه چهل سالگی می تواند باعث ارتقای وضعیت سلامتی شود.
شیوع بعضی بیماری های مزمن در دهه چهارم زندگی بیشتر می باشد، بنابراین توجه به نکات مهم تغذیه چهل سالگی می تواند باعث ارتقای وضعیت سلامتی شود.
اکثر مردم معمولا نگران این هستند که وقتی مواد غذایی زیادی خرید می کنند خراب و فاسد نشوند، اما جای نگرانی نیست و می توانید با این روش ها مواد غذایی را فریز کنید.
صبحانه که وعده غذایی مهمی محسوب می شود و بسیار حائز اهمیت می باشد، اما باید دید که چه محصولاتی را می توان در وعده صبحانه میل کرد.
خوردن نعناع به طور روزانه در وعده های غذایی کمک بسیاری به سلامت بدن، بهبود عملکرد مغز و رهایی از مشکلات ناراحتی معده می کند.
دو ماده ترکیبی در گل بابونه به نام های آپیگنین -7-O- گلوکوزید و آپی ژنین که سبب رنگ زرد این گل می شوند اصلی ترین ماده برای درمان بیماری دیابت و پیشگیری از بالا رفتن قند خون در مبتلایان به دیابت نوع دو هستند.
مصرف دارچین در مقادیر کم خطری ندارد اما مصرف زیاد آن می تواند مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند، زیرا حاوی مقادیر زیادی از ترکیبی به نام کومارین است .
مصرف سبزی ها از بروز بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و چاقی پیشگیری می نماید.
می دانید آب معدنی ها هم انواع مختلف دارند ؟ با توجه به اهمیت نقش آب در سلامت بدن به خصوص قلب و مغز پس با اطلاعات کافی در این مورد بهترین آب معدنی را برای مصرف انتخاب کنید.
یکی از مهمترین انواع ترب، ترب سیاه میباشد که فواید بسیاری در درمان بیماری ها دارد.
خواص مرزه (Savory) شامل خاصیت ضد میکروب، ضد درد و اسپاسم و ضد نفخ است. امروزه از خواص مرزه به منظور پیشگیری از رشد تومورها استفاده میشود.