گوجه سبز یکی از میوه های پرطرفدار در فصل بهار به شمار میرود که برخی از افراد باید در خوردن آن مراقب باشند تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.
- حضور در کوچینگ چیست ؟ (راهنمای عملی همراه با مثال)
- «آه کشیدن» در هنگام ناراحتی به کاهش استرس کمک میکند
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟
در این مقاله 9 مواد غذایی که از نظر داشتن منیزیم بسیار غنی هستند را معرفی میکنیم. این مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت استخوانها و تامین نیازهای بدن بسیار لازم و ضروری هستند.
رژیم غذایی کتوژنیک را از زمان قدیم برای درمان دیابت استفاده می کردند ولی امروزه با انجام آزمایشات این رژیم را رژیمی مناسب در درمان سرطان می دانند.
هل یکی از ادویه هایی است که به دلیل طعم گرم و بسیار خوبی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، البته استفاده از هل می تواند عوارضی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد.
گیاه اسفرزه علاوه بر فوایدش برای لاغری و کاهش وزن، خواص فراوان دیگری نیز به همراه دارد، البته زمان و طریقه مصرف گیاه اسفرزه بسیار حائز اهمیت است.
خوردن صبحانه سالم و مقوی می تواند تاثیر زیادی بر سلامتی افراد بگذار مثل افزایش انرژی و شادی جلوگیری از چاقی و همچنین دور شدن خواب.
ثعلب یک گیاه است که دارای خواص درمانی و دارویی مناسبی می باشد، از خواص ثعلب می توان به جوان سازی پوست، درمان ریزش مو و درمان کم خونی اشاره کرد.
دوغ محلی و پاستوریزه در شرایط خاصی نگهداری می شوند تا به مصرف برسند. برخی معتقدند دوغی که آفتاب خورده بیماری زاست و برخی دیگر بر این باورند که دوغ های محلی سرطان زاهستند.
روزه گرفتن از عبادات دینی واجب در اسلام می باشد اما برخی افراد مبتلا به بیماری نباید روزه بگیرند، برخی انسان ها مانند بیماران کلیوی، بیماران دیالیزی و افراد مبتلا به کرونا نباید روزه بگیرند.
گوجه سبز و چغاله از میوه های نوبرانه فصل بهار هستند که طرفدارانی بسیاری دارند، برای مصرف نوبرانه های بهاری باید برخی از نکات را به خوبی رعایت کنید.