کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با نوشیدن چای

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با نوشیدن چای

براساس نتایج یکی از تحلیل‌های جامع درباره 19 مطالعه که وضعیت بیش از 1 میلیون نفر از بزرگسالان را در 8 کشور جهان بررسی کرده‌اند، مصرف متعادل چای‌های سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. این یافته‌ها نشان می‌دهند که نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در طول روز، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در یک دوره زمانی 10 ساله حدود 17 درصد کاهش می‌دهد.