لوک هارست بهعنوان یک دانشمند بریتانیایی برجسته در تاریخ 29 دسامبر 2022 اعلام کرد که نتیجه مطالعات گسترده تیمش نشان میدهد که افزودنیهای موجود در فراوردههای گوشتی، مخصوصا نیتریتها، میتوانند شدیدا باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان شوند. از اینرو، این دانشمند درخواست کرده است که استفاده از نیتریتها در تولید فراوردههای گوشتی ممنوع شود.
خبرهای داغ
- آیا روانپزشکان و روانشناسان آمادگی لازم را در دوران جنگ ۱۲ روزه داشتهاند؟
- پزشکی فقط نمره نیست؛ افسردگی رزیدنتها هشدار جدی است
- لبخند مادر رمز پایداری و شکوفایی خانواده
- هنر درمانی؛ زبان خاموش کودکان طلاق
- شش خدمت روانشناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است
- چرا تابآوری کودکان اهمیت دارد؟
- تأثیر خاطرات بر بهبود روابط عاطفی همسران
- وقتی افکار ناخواسته یا رفتارهای تکراری بر فرد غلبه میکنند!
- کودک درون و نظریه تحلیل رفتار متقابل
- زندگی زناشویی از مهمترین ابعاد حیات اجتماعی و فردی انسان است