درخواست دانشمندان انگلیسی برای حذف نیتریت‌ها از فراورده‌های گوشتی

درخواست دانشمندان انگلیسی برای حذف نیتریت‌ها از فراورده‌های گوشتی

لوک هارست به‌عنوان یک دانشمند بریتانیایی برجسته در تاریخ 29 دسامبر 2022 اعلام کرد که نتیجه مطالعات گسترده تیمش نشان می‌دهد که افزودنی‌های موجود در فراورده‌های گوشتی، مخصوصا نیتریت‌ها، می‌توانند شدیدا باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان شوند. از این‌رو، این دانشمند درخواست کرده است که استفاده از نیتریت‌ها در تولید فراورده‌های گوشتی ممنوع شود.