لوک هارست بهعنوان یک دانشمند بریتانیایی برجسته در تاریخ 29 دسامبر 2022 اعلام کرد که نتیجه مطالعات گسترده تیمش نشان میدهد که افزودنیهای موجود در فراوردههای گوشتی، مخصوصا نیتریتها، میتوانند شدیدا باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان شوند. از اینرو، این دانشمند درخواست کرده است که استفاده از نیتریتها در تولید فراوردههای گوشتی ممنوع شود.
خبرهای داغ
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟
- اثر بومرنگی مهربانی با والدین
- نوجوانی فصل پرچالش بلوغ