بارها شنیدهایم که شکر سفید یکی از خوراکیهای مضر و زمینهساز بیماریهای مختلف است. امروزه نیز مصرف این ماده بسیار زیاد است و نگرانی جدی در زمینه سلامت محسوب میشود. از همینرو، توصیههای مختلف مبنی بر کاهش مصرف شکر و جایگزینی آن با شیرینکنندههای طبیعی وجود دارد.
خبرهای داغ
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟
- اثر بومرنگی مهربانی با والدین
- نوجوانی فصل پرچالش بلوغ