از آنجایی که عسل حاوی قند و کربوهیدراتهای زیادی است، از اینرو تاکنون گمان میشد که مصرف منظم آن میتواند خطر ابتلا به بیماریهای متابولیک (مخصوصا دیابت نوع 2) را افزایش دهد. اما یافتههای جدید محققان دانشگاه تورنتو که در 23 نوامبر 2022 منتشر شد، چیز دیگری را نشان میدهد.
خبرهای داغ
- تاریخ برگزاری انتخابات پنجمین دوره شورای مرکزی و هیأت بازرسان؛ 18 مهر 1404
- تجارت با سزارین/ بررسی ریشههای اجتماعی کاهش آمار زایمان طبیعی
- آیا روانپزشکان و روانشناسان آمادگی لازم را در دوران جنگ ۱۲ روزه داشتهاند؟
- پزشکی فقط نمره نیست؛ افسردگی رزیدنتها هشدار جدی است
- لبخند مادر رمز پایداری و شکوفایی خانواده
- هنر درمانی؛ زبان خاموش کودکان طلاق
- شش خدمت روانشناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است
- چرا تابآوری کودکان اهمیت دارد؟
- تأثیر خاطرات بر بهبود روابط عاطفی همسران
- وقتی افکار ناخواسته یا رفتارهای تکراری بر فرد غلبه میکنند!