نتیجه یکی از مطالعات گسترده در سال 2018 نشان داد که اگر ظرف ماکارونی یا نوشابه به رنگ قرمز یا مشکی باشد، شما تمایل بیشتری به پُرخوری پیدا خواهید کرد. با اینحال اگر همین ماکارونی یا نوشابه را در ظرف سفید سِرو کنید، تمایل کمتری به خوردن آنها نشان میدهید. از اینرو، یکی از توصیههای متخصصان تغذیه برای فریب دادن مغز به منظور پیشگیری از پُرخوری، انتخاب رنگ سفید برای ظرفهای سِرو غذا و نوشیدنیهای پُرکالری است.
خبرهای داغ
- تاریخ برگزاری انتخابات پنجمین دوره شورای مرکزی و هیأت بازرسان؛ 18 مهر 1404
- تجارت با سزارین/ بررسی ریشههای اجتماعی کاهش آمار زایمان طبیعی
- آیا روانپزشکان و روانشناسان آمادگی لازم را در دوران جنگ ۱۲ روزه داشتهاند؟
- پزشکی فقط نمره نیست؛ افسردگی رزیدنتها هشدار جدی است
- لبخند مادر رمز پایداری و شکوفایی خانواده
- هنر درمانی؛ زبان خاموش کودکان طلاق
- شش خدمت روانشناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است
- چرا تابآوری کودکان اهمیت دارد؟
- تأثیر خاطرات بر بهبود روابط عاطفی همسران
- وقتی افکار ناخواسته یا رفتارهای تکراری بر فرد غلبه میکنند!