نتیجه یکی از مطالعات گسترده در سال 2018 نشان داد که اگر ظرف ماکارونی یا نوشابه به رنگ قرمز یا مشکی باشد، شما تمایل بیشتری به پُرخوری پیدا خواهید کرد. با اینحال اگر همین ماکارونی یا نوشابه را در ظرف سفید سِرو کنید، تمایل کمتری به خوردن آنها نشان میدهید. از اینرو، یکی از توصیههای متخصصان تغذیه برای فریب دادن مغز به منظور پیشگیری از پُرخوری، انتخاب رنگ سفید برای ظرفهای سِرو غذا و نوشیدنیهای پُرکالری است.
خبرهای داغ
- حضور در کوچینگ چیست ؟ (راهنمای عملی همراه با مثال)
- «آه کشیدن» در هنگام ناراحتی به کاهش استرس کمک میکند
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟