گرچه خوراکیهای سرخشده طعم دلچسبی دارند اما طی این فرایند پخت، ترکیباتی در آنها تولید میشوند که برای سلامت بدن مضر هستند. همچنین حرارت بالا در ساختار مولکولهای چربی نیز تغییر ایجاد میکند که با بروز عوارضی همراه است.
خبرهای داغ
- حضور در کوچینگ چیست ؟ (راهنمای عملی همراه با مثال)
- «آه کشیدن» در هنگام ناراحتی به کاهش استرس کمک میکند
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟