پژوهشهای علمی فراوانی ثابت کردهاند که وجود کاروتنوئیدها در رژیم غذایی خانمها میتواند خطر ابتلا به بیماریهای زنانه مانند سرطان پستان و سرطان تخمدان را در آنها کاهش دهد و باعث پایین آمدن احتمال ازدسترفتن بافت عضلانی بدن آنها در اثر افزایش سن شود. از طرف دیگر، دریافت این آنتیاکسیدانهای قدرتمند در دوران جوانی و میانسالی میتواند احتمال ابتلا به اماس در دوران سالمندی را کمتر کند و میزان چینوچروکهای پوستی ناشی از افزایش سن را هم کاهش دهد.
خبرهای داغ
- حضور در کوچینگ چیست ؟ (راهنمای عملی همراه با مثال)
- «آه کشیدن» در هنگام ناراحتی به کاهش استرس کمک میکند
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟