پژوهشهای علمی فراوانی ثابت کردهاند که وجود کاروتنوئیدها در رژیم غذایی خانمها میتواند خطر ابتلا به بیماریهای زنانه مانند سرطان پستان و سرطان تخمدان را در آنها کاهش دهد و باعث پایین آمدن احتمال ازدسترفتن بافت عضلانی بدن آنها در اثر افزایش سن شود. از طرف دیگر، دریافت این آنتیاکسیدانهای قدرتمند در دوران جوانی و میانسالی میتواند احتمال ابتلا به اماس در دوران سالمندی را کمتر کند و میزان چینوچروکهای پوستی ناشی از افزایش سن را هم کاهش دهد.
خبرهای داغ
- آغاز ثبتنام داوطلبان پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
- تاریخ برگزاری انتخابات پنجمین دوره شورای مرکزی و هیأت بازرسان؛ 18 مهر 1404
- تجارت با سزارین/ بررسی ریشههای اجتماعی کاهش آمار زایمان طبیعی
- آیا روانپزشکان و روانشناسان آمادگی لازم را در دوران جنگ ۱۲ روزه داشتهاند؟
- پزشکی فقط نمره نیست؛ افسردگی رزیدنتها هشدار جدی است
- لبخند مادر رمز پایداری و شکوفایی خانواده
- هنر درمانی؛ زبان خاموش کودکان طلاق
- شش خدمت روانشناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است
- چرا تابآوری کودکان اهمیت دارد؟
- تأثیر خاطرات بر بهبود روابط عاطفی همسران