آیا میدانید که افزودن کمی دارچین به قهوه روزانه میتواند باعث افزایش ارزش تغذیهای آن شود؟ دارچین جزو ادویههای ضدالتهاب است و مصرف منظم آن میتواند باعث بهبودی در متابولیسم بدن و پیشگیری از ابتلا به اضافهوزن شود. از طرف دیگر، پودر دارچین تهمزه شیرینی دارد و افزودن این ادویه بدون کالری به قهوه میتواند نیاز به مصرف شکر همراه با قهوه را کمتر کند.
خبرهای داغ
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن
- تعریف فاجعه انسانی (Humanitarian Crisis) چیست ؟
- درمان با روانگردانها بدون ایجاد توهم ممکن شد
- با این 26 پرسش ارتباط بین خود و فرزندانتان را محکم کنید
- مدیریت غیررسمی بحران همیشه بر عهده زنان است
- اختلال «سلوک» در کودکان از نگاه دکتر محمدرضا شالبافان
- خودزنی در نوجوانان: ردپای دردهای عاطفی در زخمهای جسمی
- تفاوت اضطراب با استرس
- نقش میکروبیوم روده در سلامت روان ما