بیشتر افراد از موزهای سیاهشده خوششان نمیآید و معمولا هم ترجیح میدهند که موز سیاهشده را دور بریزند، زیرا به نظرشان این موزها دیگر سالم و تازه نیستند و درنتیجه نمیتوان آنها را خورد. با اینحال، اگرچه موز سیاه یا همان موزی که درواقع پوستش سیاه شده است، واقعا اشتهاآور و جذاب به نظر نمیرسد، اما قسمت داخلی این موزها همچنان سالم است و اتفاقا میتواند مزیتهای خاصی برای سلامت بدن داشته باشد.
خبرهای داغ
- ارتباط سلامت روان و روابط اجتماعی
- شوک عاطفی چیست و چگونه در برابرش دوام آوریم؟
- حضور در کوچینگ چیست ؟ (راهنمای عملی همراه با مثال)
- «آه کشیدن» در هنگام ناراحتی به کاهش استرس کمک میکند
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟