بیشتر افراد از موزهای سیاهشده خوششان نمیآید و معمولا هم ترجیح میدهند که موز سیاهشده را دور بریزند، زیرا به نظرشان این موزها دیگر سالم و تازه نیستند و درنتیجه نمیتوان آنها را خورد. با اینحال، اگرچه موز سیاه یا همان موزی که درواقع پوستش سیاه شده است، واقعا اشتهاآور و جذاب به نظر نمیرسد، اما قسمت داخلی این موزها همچنان سالم است و اتفاقا میتواند مزیتهای خاصی برای سلامت بدن داشته باشد.
خبرهای داغ
- ۵ نکتهای که باید در مورد استرس بدانید
- اهمیت کیفیت تجربههای آنلاین برای نوجوانان
- آغاز ثبتنام داوطلبان پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
- تاریخ برگزاری انتخابات پنجمین دوره شورای مرکزی و هیأت بازرسان؛ 18 مهر 1404
- تجارت با سزارین/ بررسی ریشههای اجتماعی کاهش آمار زایمان طبیعی
- آیا روانپزشکان و روانشناسان آمادگی لازم را در دوران جنگ ۱۲ روزه داشتهاند؟
- پزشکی فقط نمره نیست؛ افسردگی رزیدنتها هشدار جدی است
- لبخند مادر رمز پایداری و شکوفایی خانواده
- هنر درمانی؛ زبان خاموش کودکان طلاق
- شش خدمت روانشناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است