اگرچه اینطور به نظر میرسد که تهیه سیبزمینی پخته کار بسیار سادهای است اما اشتباهات رایجی در روند آمادهسازی سیبزمینی پخته اتفاق میافتند. یکی از این اشتباهات، نپختن سیبزمینی به اندازه کافی است که بافت غیرعادیای به سیبزمینی میدهد و حتی میتواند طعم سیبزمینی پخته را هم خراب کند.
خبرهای داغ
- روانشناسی فقط درمان نیست
- خودباوری چیست؟
- بررسی بازار و فرهنگ کاری نسل زد
- "شخصیت ضداجتماعی"اختلال رایج در اراذل و اوباش/علائم در کودکی
- افسردگی فصلی چه تأثیری بر روابط اجتماعی افراد دارد؟
- نشست تخصصی آسیب شناسی سیاستگذاری اعتیاد درحوزه جوانان
- آرامش مقصد نیست، مسیر است
- ۸ مهارت خلاقانه که مغزتان را جوانتر میکند
- ارتباط سلامت روان و روابط اجتماعی
- شوک عاطفی چیست و چگونه در برابرش دوام آوریم؟