لیکوپن یکی از انواع کاروتنوئیدهاست که طیف رنگی قرمز تا صورتی روشن را در بعضی از انواع سبزیجات و میوهها مانند هندوانه و گوجهفرنگی بهوجود میآورد. لیکوپن در گروه آنتیاکسیدانهایی قرار میگیرد که مزیتهای مختلفی برای بهتر کردن فشار خون، ارتقای سلامت قلبیـعروقی، کاهش کلسترول خون و مبارزه با بعضی از سرطانها دارند. انواع سبزیجات و میوههای تازه، کنسروی یا خشک شده حاوی لیکوپن میتوانند گزینههای غذایی خوبی برای مصرف باشند. اگر نمیدانید که برای دریافت لیکوپن باید از کدام میوهها و سبزیجات استفاده کنید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.
خبرهای داغ
- نقش اصناف در سلامت اجتماعی
- اختلالات روانی کودکان؛ از نشانههای اولیه تا ضرورت مداخله زودهنگام
- چگونه دوران کودکی مهارتها و مسیرهای شغلی ما را شکل میدهد؟
- زنان تنها با این رفتارها غریبهاند
- «نه گفتن» به موقع را به کودکان بیاموزید
- شخصیتهای هیستریونیک چه ویژگیهای بارزی دارند؟
- پنهان کاری در موضوع دخانیات کنجکاوی کودکان را تحریک میکند
- این حرکت ساده شما را از مسکنها بینیاز میکند!
- آسیبهای یک مشورت گران
- دروغگویی؛ از ذلالت تا بیاعتمادی