بهترین منابع غذایی لیکوپن کدامند؟

بهترین منابع غذایی لیکوپن کدامند؟

لیکوپن یکی از انواع کاروتنوئیدهاست که طیف رنگی قرمز تا صورتی روشن را در بعضی از انواع سبزیجات و میوه‌ها مانند هندوانه و گوجه‌فرنگی به‌وجود می‌آورد. لیکوپن در گروه آنتی‌اکسیدان‌هایی قرار می‌گیرد که مزیت‌های مختلفی برای بهتر کردن فشار خون، ارتقای سلامت قلبی‌ـ‌عروقی، کاهش کلسترول خون و مبارزه با بعضی از سرطان‌ها دارند. انواع سبزیجات و میوه‌های تازه، کنسروی یا خشک ‌شده حاوی لیکوپن می‌توانند گزینه‌های غذایی خوبی برای مصرف باشند. اگر نمی‌دانید که برای دریافت لیکوپن باید از کدام میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.