گوشت قرمز کمچرب منبع خوبی برای دریافت ویتامینهای گروه B، مخصوصا B12، همراه با روی (زینک) و سلنیوم است. اما از آنجایی که گوشتهای قرمز مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب اشباع را در خود جای دادهاند، مصرف آنها برای بعضی افراد ممنوع است.
خبرهای داغ
- روانشناسی فقط درمان نیست
- خودباوری چیست؟
- بررسی بازار و فرهنگ کاری نسل زد
- "شخصیت ضداجتماعی"اختلال رایج در اراذل و اوباش/علائم در کودکی
- افسردگی فصلی چه تأثیری بر روابط اجتماعی افراد دارد؟
- نشست تخصصی آسیب شناسی سیاستگذاری اعتیاد درحوزه جوانان
- آرامش مقصد نیست، مسیر است
- ۸ مهارت خلاقانه که مغزتان را جوانتر میکند
- ارتباط سلامت روان و روابط اجتماعی
- شوک عاطفی چیست و چگونه در برابرش دوام آوریم؟