گوشت قرمز کمچرب منبع خوبی برای دریافت ویتامینهای گروه B، مخصوصا B12، همراه با روی (زینک) و سلنیوم است. اما از آنجایی که گوشتهای قرمز مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب اشباع را در خود جای دادهاند، مصرف آنها برای بعضی افراد ممنوع است.
خبرهای داغ
- گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت
- ۳۰۰۰ مشاور تخصصی سالمندان در سراسر کشور تربیت میشوند
- ششمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- تأثیر انجمنهای روانشناسی در سلامت خانوادههای ایرانی هنگام بحران
- تأثیر گرمای هوا بر سلامت روان
- ارزیابی جنگ 12 روزه از نظر روانشناسی
- فردی که به فکر خودکشی است، همزمان نمیخواهد بمیرد!
- مرز میان پزشکی و روانپزشکی یا تاکید بر تمامیت انسان
- چگونه به زبانی ساده حریم خصوصی بدن را به کودکان آموزش دهیم؟
- ۵ نکتهای که باید در مورد استرس بدانید