در کل، خوراکی ها از نظر کالری با یکدیگر یکسان نیستند. درواقع، ممکن است که دو خوراکی از نظر عدد کالری با همدیگر مشابه باشند اما از نظر ارزش تغذیهای و همچنین قابلیت ایجاد حس سیری کاملا برعکس همدیگر عمل کنند. با اینحال، نکته مهم این است که اکثریت کالریهای دریافتی باید با هدف تغذیهرسانی به بدن مصرف شوند و همچنین سطح سیری و انرژی مطلوبی را تا فرارسیدن وعده غذایی بعدی بهوجود بیاورند.
خبرهای داغ
- گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت
- ۳۰۰۰ مشاور تخصصی سالمندان در سراسر کشور تربیت میشوند
- ششمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- تأثیر انجمنهای روانشناسی در سلامت خانوادههای ایرانی هنگام بحران
- تأثیر گرمای هوا بر سلامت روان
- ارزیابی جنگ 12 روزه از نظر روانشناسی
- فردی که به فکر خودکشی است، همزمان نمیخواهد بمیرد!
- مرز میان پزشکی و روانپزشکی یا تاکید بر تمامیت انسان
- چگونه به زبانی ساده حریم خصوصی بدن را به کودکان آموزش دهیم؟
- ۵ نکتهای که باید در مورد استرس بدانید