تن ماهی یکی از غذاهای دارای ماندگاری بالا و نسبتا ارزانقیمت است که هم ارزش تغذیهای خوبی دارد و هم میتواند در تهیه وعدههای غذایی مختلف کاربرد داشته باشد، از سالاد تا ساندویچ. با اینکه نمیتوان مزیتهای تغذیهای تن ماهی را نادیده گرفت، اما بههیچوجه نباید در مصرف آن زیادهروی کرد زیرا چنین کاری میتواند به مسمومیت با جیوه منتهی شود.
خبرهای داغ
- گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت
- ۳۰۰۰ مشاور تخصصی سالمندان در سراسر کشور تربیت میشوند
- ششمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- تأثیر انجمنهای روانشناسی در سلامت خانوادههای ایرانی هنگام بحران
- تأثیر گرمای هوا بر سلامت روان
- ارزیابی جنگ 12 روزه از نظر روانشناسی
- فردی که به فکر خودکشی است، همزمان نمیخواهد بمیرد!
- مرز میان پزشکی و روانپزشکی یا تاکید بر تمامیت انسان
- چگونه به زبانی ساده حریم خصوصی بدن را به کودکان آموزش دهیم؟
- ۵ نکتهای که باید در مورد استرس بدانید