تن ماهی یکی از غذاهای دارای ماندگاری بالا و نسبتا ارزانقیمت است که هم ارزش تغذیهای خوبی دارد و هم میتواند در تهیه وعدههای غذایی مختلف کاربرد داشته باشد، از سالاد تا ساندویچ. با اینکه نمیتوان مزیتهای تغذیهای تن ماهی را نادیده گرفت، اما بههیچوجه نباید در مصرف آن زیادهروی کرد زیرا چنین کاری میتواند به مسمومیت با جیوه منتهی شود.
خبرهای داغ
- روانشناسی فقط درمان نیست
- خودباوری چیست؟
- بررسی بازار و فرهنگ کاری نسل زد
- "شخصیت ضداجتماعی"اختلال رایج در اراذل و اوباش/علائم در کودکی
- افسردگی فصلی چه تأثیری بر روابط اجتماعی افراد دارد؟
- نشست تخصصی آسیب شناسی سیاستگذاری اعتیاد درحوزه جوانان
- آرامش مقصد نیست، مسیر است
- ۸ مهارت خلاقانه که مغزتان را جوانتر میکند
- ارتباط سلامت روان و روابط اجتماعی
- شوک عاطفی چیست و چگونه در برابرش دوام آوریم؟